Serpilfgh Kızlar ilk doğumum çok korkuyorum sizce normal mi sezeryan mi olayım normal doğum da yapabilirim ama normal doğumda da genişleme oluyor vajina şeklin değişiyor😏sizceee yorumlarınızı ihticim var kızlar
fizikcianne Serpilfgh ilk gebeliğim. Kendimi bildim bileli bekarkenden beri sezeryan diyorum hala daha aynı şeyi söylüyorum 🤣 herkesin kendi kararı tabiki ama saatini gününü bilip hastaneye gitmek yani planlı şeyleri seviyorum sürprizler bana göre değil
Gamzecanpolat Serpilfgh normal isterdim ama dikiş vs atıyorlarmış ondan korkuyorum sezeryan da zor ay ikisi de zor valla
Sedefkitir12- Serpilfgh yok canım hiç agrı falan da hissetmedim zaten agrı hissetmene fırsat vermeden sürekli ağrı kesici yapıyorlar yürüdükçe de agrın olmuyo ben çok kolay toparlandım 3 günde
Aysee1123 Serpilfgh Normal istiyordum ben öncelik olarak en başından beri. Geçen hafta bugün doğurdum dikişim yok çok şükür istediğim gibi bir doğum oldu. Ben öncelik normali tercih ettim
Nnoktaa Serpilfgh sonuna kadar vajinal doğumu destekliyorum 😅 benim de ilk gebeliğim. Ancak insanların pozitif ya da negatif doğum hikayelerini umursamayın. Bu sizin doğumunuz bu sizin anınız bu sizin mücadeleniz bu sizin mucizeniz 🤗 Bana göre sezaryen bir doğum şekli değil ameliyattır 😄