Aysktr Dün hiçbirseyim yoktu gece uyumadan önce basladı hala da cok acıyo ya kolum çok ağrıyo parol harici ne yapabilirim dayanamıyorum gece bile hep uyandım ağrısına geçmiyo geçmiyo geçmiyo tüm günümü etkiledi 😓😭
Cemreemine Bende bugun ikinci dozunu oldum ikincisi simdilik hic acimiyo agrimiyo ustune uyuma kolunun ve o kolunu kullanma pek buz falan koy
Aysktr Cemreemine yatamadım ki zaten soluma birsey değmeye gelmiyo sabaha kadar bi sırt üstü binsağ her yanım felaket ağrıdı 🤦🏻♀️
Aysktr Bir sonraki doz Ocak’ta sonra 6 ay sonra senede 1 toplamda 5 defa vurulacaksın ömür boyu rahatsın dedi gitmesem nolur ya bu yeterli değil mi tek dozda kalsam 🥺
Cemreemine Aysktr kuzum ikinci doz suan benim sadece kasiniyo belki aci esigine gore degisiyodur bilemedim ama sakin ol inan sadece kasiniyo suan benimki 😁
Aysktr Sennu valla kaçmayı düşünüyorum 2. Dozda başarabilirsem tabi çünkü ağlamaktan helak oldum bu kadar ağır olacağını beklemiyordum hiç acı eşiğim yüksek sanırdım değil galiba
Sennu Aysktr kaçma vurdur bence 😬bende hiç sevmiyorum iğneyi ama korumak lazım vücudumuzu her ihtimale karşı
Aysktr Sennu kendimi psikolojik olarak hazırlıyım yavaş yavaş acım dinmeden allah başka dert vermesin bana da sinirlerim bozuldu artık 😄