Scelikler Kizlar hesaplarima göre 6 haftalik gebeyim doktor ultrasonda kac hafta oldugu gostermiyor kese gorunuyor dedi siz kac haftalikken kalbini duydunuz haftaya tekrar gideceğim
Scelikler Minigiim-vebenn52 banda 2 hafta sonra gel dedi ama beklemek istemiyorum o kadar 5 gün sonra tekrar giderim
Scelikler Minigiim-vebenn52 tam 6 hafta ama görmedi ultrasyondA aanlamqdim alttanda bakmadi cok ilgilenmedi zaten
Minigiim-vebenn52 Scelikler kontrol süresi 10 gün zaten kontrol süresinin sonlarına doğru git canım geç döllenme yoksa duyarsın gittiğinde 8 i bulmuş oluyo zaten 🌸
Scelikler Minigiim-vebenn52 gec dollenme gibi geliyor bana regldan 10 hun sonra test yaptigimdada silik çıkmıştı zaten ay bilmiyorum 10 gun dayanamam meraktan giderim
Scelikler sevaldqn1 regl tarihine gore benimde 6 ama duyamadik kese gorunuyor sadece dedi demekki gec dollenme olabilir 🥹 Allah ım insallah sagliklidir
sevaldqn1 Scelikler inşallah kuzum kötü düşünme iyi düşün herkesin bünyesi hamileliği farklıdır dediğin gibi geç dölllenme olabilir 🌸
Scelikler sevaldqn1 sağol canım buraya yazmak beni çok rahatlatıyor iyiki varsınız miral oluyorsunuz vallahi☺️