Saliha2020 Kızlar bebegım sabahdır hareketler çok azladı böyle çok hafif vuruyo biraz endişelendim açıkçası doktorum çok dikkat et dedi biraz panik oldum benim gibi olan var mı
neanladinyurdagull Saliha2020 37 deyim bende 35 den beri hareketleri az ve tekmeden ziyade dönüp duruyor sertleşiyor doktorum yerinin artık kalmadığını gün içinde en az 5-10 hareket etmeli dedi
sevaldqn1 Saliha2020 ben 36. Haftadayım ama aşırı hareketli benimki de sabah hiç uyutmuyor resmen acile gidip bakabilirsin bebişe canım
kusay1811 Saliha2020 35+4 üz maşallah benimki hiç durmuyo belki de kanala yerleşmiştir sizinki bu yüzden hareketleri azalabilir
Zeynep_ze Saliha2020 yani bu haftalarda azalması normal yerleri daralıyor ama ben 36da muayeneye gittiğimde hareketlerini sordu normal dedim yinede takşp et günde 10 kere hareketi olsun say dedi
Saliha2020 Zeynep_ze Evt benımds doktorum sürekli soruyo 10 harket var ama insan yinde kokruyo bi süre harket etmıyınce
zynpkrhsn1 Saliha2020 benimde azaldi artik tekmeden ziyada ufak dönmeler oluyor doktor takip et diyor hep
Reyh Saliha2020 o haftalara gelmedim ama doktorum 34 sonrası hareketlerinde azalma olur günde 10 hareket sayarsan endişelenme demişti
Busraa-aa Bende 34+3 sabah hareketliydi ama şuan çok hafif ediyor azaldı hareketi bende korkmuyorum değil ama bi tek bende olmuyormuş demek ki