blackeagle Kızlar merhaba suan 15+6 haftalık hamileyim ve bebek hareketlerini ne zaman hissedebilirim net olarak bir de kiloluyum bu hissetmeye sizce engel olur mu doktoruma da sormayı unuttum merak ettim sizler ne zaman hissettiniz kilo buna engel mi :)
desagr blackeagle Kilonun engel olacağını sanmam ama bilemiyorum tabi. Ben 20. haftalardan sonra hissetmeye baslamıstım
Migrenligebe blackeagle fazla kilom olmasina ragmen 15. Haftada basladim hissetmeye. İcimde bi seyler kayiyo gibiydi.
Omerhatice blackeagle kilo engel degil cnm sonuctabebis kiloda olsa olmasada orda hareket ediyor illaki sana vuruyor canina tenine 😊18. Hafta ilaa 24. Hafta aralarinda hissediliyor canm ben 18+2de hissettm ilk balon patlarmış gibu 😊
Yenianne7 blackeagle Kilo ile alakası yok canım. İlk hamileliklerde daha geç hissediliyormuş tecrübesiz olduğumuz için. Ben 19. Haftamda hissetmiştim ilk şimdi 21. Haftadayız gün geçtikce daha çok hissediyor insan 💞💞🤗
blackeagle Omerhatice ay ne güzel ya maşallah cok sabırsızlanıyorum bende rabbim en güzel sekilde yaşatsın sende sağ salim kucağına al canım :)
NurDemir Ben de kiloluyum canım ilk 19+6 da hissettim karıncalanma gibiydi 😍 şimdi 30 olduk şükür dışardan da görünüyor hareketleri.ben de kilolu olduğum için üzülüyordum ama hissediliyor zamanla da güçleniyor tekmeler maşallah 💕😍
blackeagle Yenianne7 cok sabırsızlanıyorum ilk bebeğim ve bana çok geç geldi meleğim rabbim her anını güzel yaşatsın inşallah sağ salim kucağımıza alalım :)
Omerhatice blackeagle sagol cnm allah razi olsun evet cok guzel bir duygu hele birds kucagina almak paha bicilemez biz dogduk ve 45 gunluk oldu