Kullaniciadii Kızlar sezeryan doğumda epidural kan sulandırıcı kullananlara uygulanmazmış ben 7 ay boyunca kullandım genel anestezimi almam gerekiyor bi bilginiz varmı
tugcesakzci Kullaniciadii epidural normal doğum esnasında gebe sancıyı hissetmesin diye uygulanan bir yöntem diğer adı prenses doğumdur fakat normal doğum için geçerli sezeryan için değil. Sezaryen de kullanılan spinal ise bel kemiğinin uyuşturulmasıdır. Kullandığınız kan sulandırıcının dozuna göre sorduğunuz soru değişir. Dozunuz yüksekse eğer doktorunuz spinal sezaryen yapmaz riske girmez genel anestezili sezaryen yapar. Düşükse eğer spinal de olabilirsiniz. Kan sulandırıcı kullanıp spinal sezaryen olan arkadaşım var
gamzecgr Kullaniciadii eğer önceden keserse doktorunuz epidural sezeryanda olabilirsiniz ama acil gelişirse olmayabilir genel anestezi ile alabilir doğuma
bircaaan Kullaniciadii siz ameliyat günü alacağınız zaman anestezi doktoruyla görüşeceksiniz. Ona söyleyin zaten size kan sulandırıcı hangisini kullanıyorsanız şu kadar gün önceden kes diyecekler. İlaçtan ilaca değişiyor. 1gün, 3 gün. Ona göre spinal anestezi ile sezaryen olabilirsin.
Papatyaaammm00 Kullaniciadii Kuzum merhaba. Kan sulandırıcı hap haricinde iğne de kullanıyor musun? Ben oksoparı çok önce bıraktım haftaya da ecoprin 100 mg bıraktıracağını söyledi doktor. Acaba erken mi bıraktırıyor diye düşünüyorum bırakalım dediğinde soracağım. Ayriyeten iğne kullanıyor musun onu merak ettim.🌹
karaguzelirem_ Bende corasprin kullanıyorum mesela 6 aylık hamileyim doktorum doğuma 1,5 ay kala kullanmayı bırakmamı söyledi şuan kan sulandırıcı demir ilacı alıyorum
Seheroz 0.6 oksapar kullanıyorum.3. Hamileligim iki doğum yaptım ikiside spiral anestezi ile oldu. 3 sezeryanjmda da spiral karar verdik 1 gün öncesinden bırakmıştım iğne kullanmayi
Kullaniciadii Papatyaaammm00 yok iğne kullanmıyorum canım. Kan sulandırıcı coraspriniide 28.haftamda bıraktırdı doktor
Kullaniciadii Papatyaaammm00 iyiyim canım bi sorun yok cok sukur senin masıl gidiyor☺️ progestan fitil kullanmıyorum onu 4.ayımda kesmişti
Papatyaaammm00 Kullaniciadii Bende iyiyim kuzum çok şükür 🤲🏻 Az kaldı son haftalarımızı sayıyoruz artık. Sezeryan düşünüyorum ben bakalım kaçıncı hafta da olcak ☺️