Ben de mine hocadan paket aldım. Kendisiyle daha bir kez görüşme fırsatımız oldu ama ilk görüşmeden bile eşimde bende çok memnun kaldık. Yaklaşımı olsun sıcakkanlılığı olsun insanı sakinlestirmesi olsun çok iyiydi. Asistanı arzu hanim olmak üzere diğer personeller de güleryüzlü ve ilgililer. İlk doğumum olduğu için aradığım şey de tam buydu aslinda. Odadan çıkmadan direkt numarasını alma imkanımız da oldu. Telefondan da iletişime gecebiliyoruz bu konuda da ters bir durum yaşamadım. Ben paketi 32 bine aldım. 10 muayene+10 kontrol, tüm tahliller (70 tane), tüm NSTler, 2li ve 3lü tarama testleri, psikolog ve diyetisyen görüşmesi, sezeryan veya normal doğum, 1 gece konaklama, lohusa şerbeti, bebeğin ilk muayenesi, ilk tahlilleri, ilk aşısı ve işitme testi, anneye emzirme eğitimi, babaya mini check-up, doğumdan 5 gün sonra kadın doğumda muayene. Paket bunları kapsıyor. Paketsiz normal muayene ücreti 1000 TL. Doğum ücretini bilmiyorum ama bize paket alıp fiyatı sabitlemek mantıklı geldi. Çünkü çoğu yerde olduğu gibi burada da yılbaşından sonra muayene olsun doğum olsun fiyat artışı olucak. Doğumu öncesinden de ayarlayamadiginiz için o anki güncel fiyat üzerinden ödeme yapmak durumunda kalicaktik. Yani paket almanızı tavsiye ederim. Ayrıca ben baya bir araştırma yaptım mine hocadan herkes çok memnun zaten özgeçmişi de kendisini gösteriyor.