SuleNurKaya İlk çocuğunu 37.hafta doğuran yada yakını olan var mı????38 den sonra normal doğurma ihtimalim düşüyor çünkü şuan 36 haftalık ve 3500 kilosu. Yorumları bekliyorum
234Seda SuleNurKaya ben 3 buçuk yıl önce 37+4 haftalık normal doğum yaptım suni sancıyla doktor zorla yaptırdı. Açılma nişan su gelmesi falan yoktu. Bebeğin gelişimi geride olduğu için.
lordxivy SuleNurKaya İlk doğumumu 38+5 4 kilo bebeğimle yaptım suyum çok hafif geldi sancımı hiç beklemeden suni sancı verdiler 11 gibi falandı suni almaya başladığımda akşam 5 gibi doğum yaptım ama bebeğin kilosu her hangi bir problem oluşturmadı
SuleNurKaya 234Seda yaaa böyle bir şeyden bahsetmediler beklersem çok kilolu doğacak bu haftadan sonra çok liler suni sancı bnde mi talep etsem
234Seda SuleNurKaya bebekte bir sıkıntı olmadığı sürece siz talep edince kabul ederler mi sanmam bebekte gelişim geriliği yada bi sıkıntı olursa doktor kendisi suni sancı ile doğumu başlatır ama yinede sorun doktorunuza inşallah kabul eder daha iyi olur