babylook Kızlarrr 34+4 karnım taş gibi sırtım kemiklerim agrıyor yarın doktora gidicem dayanamıyorum artık sorum ise 34+4 doğsa bebegim yaşarmı😭çok canım yanıyorr
crazymommy babylook Bu sebeplerden sezeryana mı alınmak istiyorsunuz? Yoksa sancınız olduğunu bebeğin geleceğini mi düşünüyorsunuz tam anlamadım
Cerkes Daha küçük haftalarda doğanlar yaşıyor direk doktora gidin ciğer geliştiri vururlar doğacak olsa bile sakin olun panik yapmayı
Lamraaa babylook ciğer geliştirici yapıyolar canım benim ablamda 34 haftalık doğurdu sağ salık kucağına aldı 3 aylık oldu bile hemde hiç hastanede yatmadı o gün akşam çıktılar hastaneden
babylook oznur16_ doktora yazıyorum numarası yok hastanede yok instagramdan yazdım cevap vermedi verse hastane çantası yapıp gidicem hemen😭😭
babylook crazymommy sağ taraf sırtım kaburgam çok agrıyor dört gecedir hep parol serum takıyorlar karnım taş gibi oluyor agrı kesici bile gayda etmiyor artık dayanamıyorum hep aglıyorum
minikpatik babylook acile gidin orda baksınlar ama tabikide bi sorun yoksa zaten şuan 35 haftalıksınız yaşar küvezde bile girmeyebilir kilosu iyiyse ciğer gelişimi 34 de tamamlanıyor allahın izniyle
Zeynep_ze babylook magnezyum kullanıyor musunuz benimde karnım taş gibi oluyor magnezyumumu değiştirdi doktor sırt ağrısıda yeni başladı bende 36 haftalığım bide geceleri uyurken dönüşlerde çok ağrım oluyor ama dayanmaya çalışıyorum