SsedaF Hanimlar kacinci haftanizda dogum yaptiniz? Bugun 39+1im ama ne agri var ne sanci 🤷♀️ sanki hic sancilarim gelmeyecekmis gibi hissediyorum 😅
_emineyavuz SsedaF 38+3 gunluguz bugün nst de sancılarım çıktı hissediyorum da doktor Altan muayene yaptı sancı görünce acilmam yokmuş ama eve geldikten 3 4 saat sonra akintimda kahverengilik vardı nişanım mi geldi yoksa Altan muayene yaptı için mi oldu bilmiyorum bekliyorum baklaim
Mne001 38+3 oldum diğer kizlarimi 38 içinde doğurdum bunda kasık ağrısı bel ağrısı çekiyorum ama tık yok
SsedaF melisakarademir0606 Masallah, Allah bagislasin ❤️ bebeginizin cinsiyeti erkek mi kiz mi acaba? Erkek bebek gec gelir diyorlar, benimki de erkek bekletecek sanirim biraz 🙈
LEYLA199182 SsedaF valla fark etmiyor ilk oğlumu 38 hafta doğum yaptim ikinci oğlumu 39+0 oldugu zaman doğum yaptim
melisakarademir0606 SsedaF Amin canım teşekkür ederim ❤️hayır canım kız benimki bizimki biraz ünatcı çıktı o yüzden geç geldi heralde çünkü bende duydum erkek bebek geç dolar diye
Mrlsoykrn SsedaF 39+2 bende bekliyorum gece sancılar oluyor ama dayanılmayacak kadar değil düzensiz merakla bekliyorum kızım ne zaman gelecek 💖
Churcill SsedaF 40 haftaydı tam. Sancım yoktu son 2 güne kadar sadece mide bulantısı başlamıştı 1 hafta öncesinden.
Mne001 38+3 oldum bende gece sabaha kadar ağrıdan öldüm sabahı bekledim hastaneye gittim alttan muayene oldum acilmam yok nst de sancı 60 lari buldu ama eve gönderdi leke Felan yok ağrım halen devam çok sabırsızlanıyorum artik