mydeno13 -kubra evet ben istedim doktorum da sorun yaratmaz dedi şükür kuveze girmedi Ama benim zaten riskli idi koktum kalp atımı çok yüksek idi şekerli sudan sonra düştü sonra geri aynı akşam doğuma kadar hep yüksek oldu doktorum yatış verecekti ben istemedim doğsun dedim duam 17 aylık rabbm size de hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah 🙏
Mrvm005 -kubra karin agrisiyla gittim sancilar artinca. Ne nişan ne su geldi. Hatta nisani ben hic gormedim ilk gebeligimde. Suyumda çatalda dogumhanede doktoru beklerken patladi. Herkezde farkli olur tabiki. Dakika tut araliklari duzenli mi vs diye. Amq korkutmak degil amqcim tabiki qma kalp atisi problemi gorulduyse bi defa ben olsam evde beklemem sanci gelince. Giderim ozelse zaten rahat bi sekilde odanda dogumu beklersin. 3n azindan ne kendini ne bebegi riske atmazsın
-kubra Mrvm005 tamam artık sancıların dakikasını tutuyum girdiği zaman epey çıkmıyor kasıklarımda yok ama belim ve sırtımda var
TgbHmz -kubra 35+5 de suyum gelmesiyle doğuma gittim gece o gün gün boyunca ishaldim ve bebeğim sürekli karnımda bir yere toplanıyordu
-kubra TgbHmz ben de sabah ishaldim ama şimdi geçti bebeğin hareketleri de iyi biraz da ona güvenip gitmiyorum hastaneye
Mrvm005 -kubra kasikta olmuyor diye hatirliyorum ben ama net degil 3.5 yil oldu. Sen duzenli mi yoksa yalanci sanci mi diyecem qma sancin çıkıyormuş zaten nst de bi gorun bence cok bekleyip strese sokma bebegi
-kubra mydeno13 maşallah sağ salim kucaginiza aldıktan sonra yasanilanlarin nasıl olduğunun önemi kalmıyor o sağlıklı olsun yeter diyor insan. Aminnn inşallah 😊
Kbr-05 -kubra saatlerce sancının üstüne son anda sezeryan a gidenler var öyle düşünme sonunda kucağına aldın mı gerisinin önemi kalmıyor merak etme 😇
-kubra Kbr-05 kucağıma alıyım da unuturum yaşadıklarımı biliyorum ağrım falan hepsi birden gider bebeğimi görünce Allah’ın izniyle 🥰
__mom1 Su gelmesi, adet gibi kanama olması, sancıların çok sık olması 5 dakikada birdi benim sancım gittiğimde 4-5cm açıklık vardı
-kubra __mom1 bende su da yok kanama da sadece geçmeyen bir ağrı var aralıkları iyice sıklaştı uzanırken daha çok ağrıyor ayakta da ağrıyor ama uzanırkene göre daha az dolaşa dolaşa yoruldum artık halim kalmadi
-kubra __mom1 inşallah benim açıklığım da öyle olur onun için evde bekliyorum gidince kolay dogurabilmek için işte siz kaçıncı haftada doğum yaptınız ki
__mom1 -kubra 38+4te doğum yaptım ama 37den beri sancım oluyodu bazen 10dk da bir olup bikaç saate geçiyodu hiç sıklaşmıyodu. 38+1de muayene oldum doktorum rahim ağzını açtım nişan gelebilir dedi. O gece nişan geldi aşırı sancım oldu sabah yine geçti. 38+4 uyandım tuvalete gidip geldim. Yatağa yattım bi akıntı geldi hemen ayağa kalktım suysa yatak batacak diye 😅😅😅 ayağa kalkınca suyum geldi zaten dedim yandık yani açıklık yok su geldi suni sancı verecekler evde biraz oyalanayım belki açıklık olur demeye kalmadan 1 saate çok şiddetli sancılar gelmeye başladı. Su gelişten 12 saat sonra kendi sancımla doğurdum.
-kubra Mrvm005 ozelin aciline hiç gitmedim doktor gece eve gider bakacak adam kalmaz boşuna giderim diye