Skarakas Haftadayız gebeliğimin başından beri karnım aşağıda. Şu sıralar herkestende aynı yorumu alıyorum. Farklı şehirlerde farklı doktorlara gittim hiç biri gebelik sürecimle ilgili bir problemden bahsetmedi bende sormadım karnım aşağıda bu bir sorun mu diye. Bu durumu yaşayan var mı? Doğum zamanını etkiler mi acaba? Kafamda deli sorular
gamzecgr Skarakas benim de öyle gebelik başından beri top gibi aşağıda benim de bir sıkıntım yok çok şükür 29 haftalığız erkek mi sizin de genelde öyle diyorlar erkek bebekte aşağıda olur ne kadar doğru bilmiyorum da bunyeyle de alakalı tabi
Skarakas Gulbahar47 2. Gebeliğim kızıma gebeyken böyle değildim o yüzden tedirgin oldum herkes aşağıda karnın deyince. Şimdi oğlum olacak ondan herhalde top gibi aşağıda karnım 😵💫🤭😄
Skarakas gamzecgr evet kızıma gebeyken böyle değildim. Oğlum olacak inşallah top gibi zaten karnım aşağıda da olunca insanların dikkatini mi çekiyor artık herkes aşağıda diypr bende farkındayım hakikaten aşağıda yani 😅
Skarakas Sedefkitir12- sağlıkla gelsin hepsi inşallah 🤲🏼 2. Gebeliğimde yaşıyorum bunu bende sanki ilk gebeliğime göre daha fazla kısıtlıyor hareketlerimi. Çorap bile giyemez oldum şimdiden 😄
Sedefkitir12- Skarakas ben alışkının o yüzden zorlanmıyorum hemde çok öyle aman aman bi göbeğim yok 😅
Mrvcakatt Skarakas benim de bu sekilde. Bebegin yerlestigi konumdan kaynakli.Bazen öyle yukari cikiyor bebegim ama rahat edemiyor yine asagiya geliyor
Skarakas Mrvcakatt evet galiba erkek bebek olmasından dolayı sağlıklı olsunlarda aşağısı yukarısı önemli değil. 😇😇
Sevdayilan Mrvcakatt biz cinsiyetini bilmiyoruz ogrenemedik ana karnım top gibi asakta kenarlar boş ortada top gibi acaba benim bebek erkek mi 24.4 haftaligim
Skarakas Gulbahar47 benim kızımda ki gebeliğim genişlemiştimde genişlemiştim bunda da sivrildikçe sivriliyorum 😂😂
Sedefkitir12- Skarakas benim ilk gebeliğimde de hemen çıkmadı canım 9 ayımda bile arkadan belli olmuyodu önden top hibi önünde duruyo önden bakınca aaa sen hamileymişsin diyorlardı 😅