MiaBaslck 24.haftadayım 2li testimde sorun yok fetal dna yaptırmıştm oda süperdi hiç bir sorun yok ama detaylıda bağırsakta genişleme var denildi 2 peritonoloji doktoruna gittim sonuç aynı aynı durumu yaşayan var mı?
Coolmama_ MiaBaslck merhaba genısleme devam edıyor mu doktorunyz bırsey dedı mı . Kac mm demıstı sıze
MiaBaslck Coolmama_ Valla bende genişlik var ama genişleme sabit 4.5 mm dedi doktorum doğumu bekleyeceğim genetik test verdim 2 ay oldu hala sonuç çıkmadı doğuma kadar kontrollü gidiyorum 3 haftada bir peritonoloji doktoru bakıyor ama genişleme yok şuan sabit eğer doğumda kakasını yaparsa hiç bir problem yokmuş
oznurturann MiaBaslck merhabalar, kaçıncı haftada genişleme 4.5 mm olarak çıktı ? Ve daha fazla genişlemesin diye ekstra bir vitamine başlattı mı doktorunuz ?
MiaBaslck Coolmama_ Fetal de çıkmıyor bu genişleme ile ilgili genetik bölümünden kistik fibrozist testi vermeniz gerekiyor kaç haftalıksınız siz
Coolmama_ MiaBaslck 29 haftalıgım hıc bılmıyordum karından sıvı mı alınıyor yoksa kan mı verıyorsunuz
MiaBaslck Coolmama_ Genetik bölümünde eşin ve senden kan alınıp bakılıyor ben verdim 2 ay oldu hala sonuç çıkmadı benim de 29+6 artık doğurunca öğrenicez ne olduğunu içimizi ferah tutalım belkide geçecek bilemeyiz allah bilir kaç mm sizin genişlik
Coolmama_ MiaBaslck bana boyle bır test oldugunu hıc soylemedı doktor . Sız hamgı ıldesınız ben ankaradayım. Soylese yaptırırdım o zaman . Allah korusun ınsallah bısey cıkmaz . 7 mm dedı bana da ama onemlı degıl su asamada sınırda sayılır dedı
MiaBaslck Coolmama_ Ben istanbuldayım ama hiç önemsiz gibi söylenmedi hala kontrol ediliyorum 3 haftada bir
Coolmama_ MiaBaslck ben her hafta takıp oluyorum. Onemsız demeeı sadece kontrol edılmesı gerekır dedı. Sağlıkla dogarlar ınsallah
MiaBaslck Coolmama_ Benim sonucum çıkmadı hala eşimin sonucu bugün çıktı negatif çok şükür benim sonuç bekleniyor.Doktor randevumuzda iyi geçti şuan genişleme yok aynı durumda .