Ozgetpz_38 Merhaba arkadaşlar Kayseride hangi doktora tüp bebek yaptırıp olumlu sonuç aldınız fiyatlar nasıl teşekkürler şimdiden 🌸🩷
Hayrisko Ozgetpz_38 Memorial Semih zeki Uludağ yaptırdım çok şükür pozitif fiyat 24 bindi iğneler hariç ben Mayıs ayinda yaptrimistim
Birbahargunu Ozgetpz_38 Acıbadem Özge idem karadağa yaptırdım aşırı rahat bir süreçti toplam 32 bin lira verdik bütün iğne ilaçlar da dahil
Hayrisko Ozgetpz_38 tşk ilk değil ikinci ilki acibadem mustafa taş da yaptırdım ilaçlar ortalama 25 30 bin vardır
Ozgetpz_38 Birbahargunu Bir arkadaşım da o hocaya yaptırmıştı o da baya memnundu yeni mi yaptırdınız acaba gözünüz aydın bu arada 🥰🌸
Birbahargunu Ozgetpz_38 Mart ayında yaptırdım taze yaptı hemen sonuç aldık çok şükür Özge hoca çok motive ve kolaylaştırıcı biri kesinlikle çok seviyorum 😊
cansugunes0210 Hayrisko bende oraya gidiyorum Mustafa Taşa henüz transfer yapılmadı da orda tedavi oluyorum
cansugunes0210 Hayrisko inşallah amin benimkini doldurdular tek embriyo olacak yaklaşık 2 3 ay sonra transfer olacak 2 ay da da kistimi baskılayacaklar.
1kediannesi cansugunes0210 Bende Mustafa Taşta yaptırdım, tek embriyo transferi oldu pozitif çok şükür. Darısı size inşallah 🤲🏻
Hayrisko cansugunes0210 benimde dondurulmuş olmuştu ilkinde ama olumsuz oldu ikincide taze transfer oldu
Ozgetpz_38 cansugunes0210 Kistiniz mi var çikolata kisti mi basit kist mi benimde var tüp bebeğe başlamadan iğne ile içini mi boşaltiyorlar acaba
cansugunes0210 1kediannesi maşallah tek embriyo oldugu için nedense pek umudum yok bunları duyunca şaşırıyorum inşallah amin saglıkla kucağına al inşallah canım
1kediannesi cansugunes0210 Hiç umutsuz olma, Allah nasip edince tek embriyoda tutar. Allah razı olsun, inşallah sende olumlu sonuç alırsın🥰
cansugunes0210 Ozgetpz_38 Çikolata kisti cnm benlm küçük küçük o kadarını bilmiyorum da bana dedikleri igne ile kistimi baskılayacakları
Ozgetpz_38 cansugunes0210 Allah şifalar versin kuzum benim de basit kist. İnşallah güzel sonuçlar alırsın canım 🌸🥰