Aysedmr Haftada erkeğe benziyor demişti doktorumuz buradaki bütün tahminler erkek bebek denilmişti bir oğlum var Buda erkek diye alıştırmaya başlamıştım kendimi bugün 20. Haftada öğrendik bir kızımız oluyor😍
Esra_4774 Aysedmr ne güzel iki meyveden de tadacaksiniz Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah Yüce Rabbim 🤲🥰
Mamacitaa5 Aysedmr çok sevindim sağlıkla kucağınıza alın bizde aynı durumdayız 2 yaşında oğlum var 21+lardayız bizde 😇
Aysedmr EZeynepKkAkaln benim çok farklıydı ilk oğlumda 4 ay hiçbirşey yiyemedim mide bulantısından ama bu hamileliğimde çok az ara ara bulantılarım mide yanmalarım oldu o kadar . Oğlumda çok enerjiktim bunda enerjim yok 😂
Filizsz EZeynepKkAkaln benim cok farkli ilk hamileligimde kusuyordum yataktan kalkamiyordm cok kotuydum cirkinlesmistim bunda tam aksi yuzum de guzellik var mide bulantm on gun kadr oldu ama buda kiz insan olmayani istiyo canisi ama nasp 🤗
EZeynepKkAkaln Bende 6+4 üm çok merak ediyorum bir oğlum var Allah önce sağlıklısıni ve hayırlısını versin tabi isterim bir kızım olsun 🤲🏻🤲🏻
Mamacitaa5 EZeynepKkAkaln tabi insan iki meyveyi de tatmak istiyor her çocuk farklı olduğu gibi her hamilelikte farklı oğlumda kusmam çok oldu bunda mide bulantım vardı ama çok kusmadım kimisinde tam tersi oluyor bunda biraz daha ağır geçiyor gibi sanırsın son haftalardayım yani tek sağlıklı olsunlarda Allah da yine gönlünğze göre versin 😊
EZeynepKkAkaln Mamacitaa5 benimde oğlum da çok ağır geçti bunda sadece bulantı hissim var kusma bir kaç sefer oldu 🤲🏻 isteyen herkese gönlündekini hayırlı kılsın inşallah ❤️
Fhnxxhnxdhnbg- Ne güzel ikisinide tatcaksınz benim de oğlum var 16 haftalık hamileyim bunada oğlan dedi değişmez heralde artık birde bütün hurafeler kızı gösteriyordu oglumdaki farklılık vardı hamilelikte Tabiki öncelik sağlıklı olsun
Aysedmr Fhnxxhnxdhnbg- Çin takvimi sonra burada tahminler hep erkekti . Hayırlısı olsun sağlıkla gelsin 😍🥰