Waffleveliyaninannesi Merhaba önümüzdeki hafta detaylı ultrasona gireceğim ama alttan muayene yapılabilir mi ona göre ağdaya gitmeyi planlıyorum normalde evde kendim alıyorum ama içim rahat etmez o şekilde. Gerekli durumlarda alttan muayene olan var mı aranızda kızlar
umrumdadegil Waffleveliyaninannesi detaylı ultrason karından bakılır ama tabiki temiz gidin baya açıyorsunuz görünüyor yani
Mavimsii_56 Waffleveliyaninannesi göbüşten bakıyor canım hic yorma kendini rahatca gidebilirsn😂 söle bise de tüp bebek yaptırdgm zaman alttan baktı ama hic bise görmüyo ki eline sopa gibi bise alıo onu icine sokuo yani dr elinn degdi fln bile yok bende hep görüyoo fln sanıodum ama yok bnce öle bise🤣🤣
Alexab Waffleveliyaninannesi detaylı ultrasonun alttan muayene ile alakası yok bakılmaz. Detaylı denilmesinin nedeni detaylı olarak çocuğun ultrason yöntemi ile incelenmesi. Altttan muayenenin adı başka. Zaten hamileliğin son dönemine kadar alttan muayene yapılmıyor çok nadir gerekli durumlarda yapılır.
denizyc Waffleveliyaninannesi detaylı ultrasonda karından bakılıyor sadece benim doktorum alttan baktı erken doğum riski varmı diye bakmıştı.
karaguzelirem_ Ben bugün yaptırdım şimdiye kadar detaylıda alttan bakıldığını hiç duymadım bence yapılmaz
busraayksll Yok kız hiç duymadım öyle bişey full karnindan bakıyor sadece tok git tatlı şeyler ye git bebe oynamazsa sağa dön sola dön muhabbeti oluyor
Nili4321 Bebek çok küçük olduğu haftalarda yani ilk başlarda alttan bakılıyor. Bebek karından görünmediği için. Onun dışında eğer anne aşırı kiloluysa alttan bakıyorlar ama detaylıda alttan bakıldığını hiç görmedim. Bence kasmayın bakmazlar gidin
Liv3652 Waffleveliyaninannesi genel de karindan yapılır ama rahim ağzı uzunluğunuzu karindan olcemezse vajinal ultrasonla bakabilir