Seydoss Kızlar merhaba önümüzdeki hafta kasım indirimler başlıyor şimdiden önerdiğiniz memnun kaldığınız bebek arabaları varmı şimdiden favorilere atayım indirime girerse alırım
birhamilelikgunlugu Kraft kenya bak derim arkadaşta var biraz bana pahalı geldi bütçeme ama bebek büyüdüğünde baston modele geçmiyorsun çok fonksiyonlu tek elle kapanabiliyo bütçe varsa bak derim kuşum
Seydoss birhamilelikgunlugu kraft baktım ama modelini hatırlamıyorum canım zaten kış bebeği olacağı için travel sistemde pek almak istemiyorum puset var bir arkadaştan geldi kabin boy çift yönlü güzel bir bebek arabası arıyorum
busraayksll Seydoss biz ordan aldık hayatım mağazaya özel indirimler de oluyor trendyolda 8500 di 7 ye aldık biz magazasindan açması kapaması felan o kadar kolay ki
Seydoss busraayksll bu akşam yemekten sonra gidip bakayım dedim en azından beğendiğim olursa fotoğrafını çekip indirimde fiyatına bakayım dedim canım
busraayksll Seydoss onu da arkadaşım kullanıyor ama çocuğu bir yaşına gelince kendi travel arabası çok hantal geldi onu aldı Yenidoğan için jasil olur bilemem kuzum
Seydoss Aayyss travel sistem istemiyorum canım görünüş olarak güzel geliyor ama kullanım olarak hantal gibi geliyor bana travel
Seydoss busraayksll kış bebegi olacagi için 3 4 aylıktan itibaren daha sık kullanırım gibi geliyor arabayı joie mirus ve chrome arasında kararsız kaldım canım ya arkadaşın memnunmu peki
busraayksll Seydoss valla memnun baya ya , tam yatisi fa var diye biliyorum, sanırım eltim de joie aldı onunda ikinci arabası ama modelini tam bilmiyorum
busraayksll Seydoss düşündükçe zamlaniyor çok düşünme mağazaya git bı sürüsüne açma kapanmasına bak sonra ver siparişini