Aslanmom77 Randevu mu almam lazım? İlk defa gideceğim hiç bir fikrim yok🤷🏻♀️ Normalde hep özel hastaneye gidiyoruz eşimle birlikte . Eşime söylemeden gitmek istiyorum. Yakın hemen market uzaklığında şimdi gitsem olur mu ki? Yardımcı olur musunuz?
tugbadurmaz34 Aslanmom77 maalesef sağlık ocakları saat 11 e kadar kan alabiliyolar ondan sonra verilmiyor sabah verdiğiniz kan da ertesi gün çıkar en hızlı öğrenme yolu devlet hastanesinin acilinden gidip kan vermek olacaktır 1 saate çıkıyor sonuç beklemenize de gerek yok e nabızdan bakabilirsiniz ya da bekleyin laboratuvardan alın
tugbadurmaz34 Aslanmom77 bende hemen öğrenmek eşime sürpriz yapmak için acilden girip kan verdim 1 saate çıktı akşam sürpriz yapmıştım ama daha sonra sabahtan sağlık ocağına gidip tam kan idrar vs verdim tüm değerlerime baktırdım eczaneden de folik asit aldım başladım hemen öğrenir öğrenmez tabi sen öğrendikten sonra folik asit ve genel kan değerlerin için özele gidebilirsin en azından folik asiti doğrudan doktor tavsiyesiyle alırsın şimdiden Hayırlı olsun
Semoski Sağlık ocağında verilen kanlar erken saatte alınır belli bir süresi vardır sonra devlet hastanesine gönderilir
Aslanmom77 tugbadurmaz34 Çok teşekkür ederim. Devlet hastanesi birazcık uzakta. Aşılama yaptım daha 12. Gün dün gece test yaptım görülmeyecek kadar hafif çizgi var daha erken mi bilmiyorum gidip kan vermek istedim ama 2 gün sonra sağlık ocağına giderim tekrardan🙏🏻
tugbadurmaz34 Aslanmom77 o zaman sonuç belli 🥰 ben daha adete 5 gün varken dayanamayıp test yapmıştım çok az silik gibi çıkmıştı hemen kan verdim o heyecanla 58 çıkmıştı 3 haftalıktı henüz erken öğrenmenin tek kötü yanı beklemek maalesef en az 7. Haftaya kadar bebek görünecek kadar büyümemiş oluyor o yüzden ben ilk kontrolüme 7. Hafta da gittim kalp atışını da duyduk bebeği de gördük çok şükür ama sen yine de öğrenince folik asite başlamak ve genel kan vermek için mutlaka bir dr görün derim 🥰💕🫶🏻🌸
Aslanmom77 tugbadurmaz34 çok teşekkür ederim 🙏🏻 Kullanıyorum şuan folik asiti. Emin değilim testen bi görüyorum bi görmüyorum 🤷🏻♀️ Varlığını öğreneyim şuan benim için yeterli doktor kontrolü için bu kadar erken gitmeyeceğim sizin gibi beklemeyi düşünüyorum 🙏🏻 çünkü kan takipi o daha stresli bi iş bence😃
tugbadurmaz34 Aslanmom77 rica ederim ne demek bu süreçte sabretmek çok zor ama gittiğinizde bebeği görünce ve kalp atışını duyunca her şey geçiyor 🥰💕
Aslanmom77 Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah bana da nasip olur🙏🏻 Sizde bebeğinize sağsalim kavuşursunuz inşallah 🙏🏻