Aslii35 Kızlar 35. Haftadayım her şey hazır ama bavula yerleştirmedim henüz bir de havasız kalıcak bavulda kokmaz mı? Siz nasıl yaptınız?
Merve1414 Aslii35 ben bavulu açık bıraktım üzerine tülbent orttum havasız kalmasın bı yandan da toz olmasın diye önceki dogumlarimda öyle yapmıştım 29 haftalıkken hazırlamıştım bende herşeyimi
sevaldqn1 Aslii35 30. Haftada hazırladım ben hastane çantamı ara ara açıp bakıyorum eklencek çıkacak varsa diye sürekli bakıyorum kapatsanız bile ara ara acarsanız birşey olmaz sanırım
Annesiiiii_ Aslii35 36 haftalığım bavula koyacaklarım hazırda duruyordu az önce yerleştirdim kapattım ☺️ Ekleyeceğim şeyler olur arada bir açar havalandırırım sorun olmaz diye düşünüyorum.
Aslii35 EbruBoluKaya bende kendi kıyafetlerim garici bebişin kıyafetlerini hazırlayıp dolabına koydum en azından hurçlar fileli hava alır ordan evimin çevresi hep kazılı olduğu toz toprak eve çok giriyor güvenemedim açık bırakmaya 🙄
Mmnj sevaldqn1 33 hafta olcam yarın ve hala bisy hazırlamadım daha kıyafetleri yıkadndı ütülendi yarısı yıkancak daha onuda yarın felan halletmeyi düsünüyorum bez mama alcam 1 . 2 güne kadar ondan sonra tamam gibi
sevaldqn1 Mmnj ben hazirlayana kadar bir korku sardı ya erken dogurursam diye hatırlayınca üstümden yük kalktı resmen😅
Mmnj sevaldqn1 doğrudur canm bnm sezeryan olcam ne zamn gün verir dr bilmyorum bende 1 haftaya kalmaz hepsi biter hazrlıklarımın inşallah
Dzb Cuma günü 36 haftalık olcaz daha çanta manta yok😂 bide dördüncü gebelik ani hemen doğuma gitsem ortada kalcam, haftaya hazırlamayı düşünüyorum bakalım nasip olursa
Aslii35 Dzb bende hurçlara hazırlayıp dolaba koydum az önce 38. Haftada bavul yaparım duruma göre bakalım