liyaveannesi Kızlar merhaba. Ben Bursa’da Medicana hastanesine gidiyorum kontrollere. Detaylı ultrasona girmedim henüz ama doktorum birine yönlendirecekmiş. Nasıl yapılıyor detaylı ultrason karından mı vajinal yoldan mı, ne kadar sürüyor bilgi verebilir misiniz
mervemurat16 liyaveannesi karından bakılıyor siyah beyaz bakılıyor ara ara renkli bakılıyor büyük ihtimal sonamar a yönlendirecektir doktorunuz çok güzel ilgileniyorlar bebeğin herşeyine bakıyorlar onu besleyen damarlara kadar ölçüm yapıyorlar
Sumeyyesm liyaveannesi Ben Bursa’da Ahmet Yılmaz ’ın kendi kliniğine gittim karından bakıyor 45dk kadar baktı başından ayak parmağına kadar en küçük detayları bile inceledi, kalem kalem yazılmış birkaç sayfalık raporu ve ultrasonun cd’si ile teslim etti. Kendisi de Medicana hastanesinde yaptırıyor doğumları belki doktorunuz da ona gönderecektir tavsiye ederim
Sehseh Ben az önce çıktım aritmiye gjttim karindan bakiliyor tabiki 20 dakika falan sürdü ama benimki yüzünü hiç gostermedi 🥹
Bahar1644 Sehseh ben sonamara gitmiştim Nilüfer de bebeğim yüzünü göstermedi diye beni bekletti başkasını aldı sonra yine görmedim uğraştı yarım saat beni evirdi çevirdi çok şükür çok güzel resimler verdi bize çok güzel gösterdi yüzünü bebeğim rahatsız oldu 😀😀
Eva97 Merhaba detaylı ultrason 20-40 dk arası süren detaylıca karından bakılan ultrasondur. Ultrason öncesi bol su için mesanenin dolu olması gerekir. İlk 11-14 hafta arası ikincisi 18-23 hafta arası yapılır. Gitmeden önce çikolata yemenizi tavsiye ederim sağlıkla gelsin bebeğiniz inşAllah🥰
liyaveannesi mervemurat16 Aaa ilk defa duyuyorum orayı bi araştırayım sigortam geçerli mi acaba orada bakayım. Çok teşekkür ederim 🙋🏻♀️☺️
Burcuer liyaveannesi sonamara gittim tavsiye ederim nakit 1400.kredi kartı 1500 yüzünü göstermedi sabırla baktı doktor ve güzel bir foto yakaladık 🥰
1yenianne11 Fatmaaa95 tek doktor var kuzum ama çok ilgili çok bilgili uzman bir doktor bebeğim poziyon vermemişti yan cevirdi bekletti bidaha baktı yine yüzünü gostermeyince yine uğraştı sabırla çok memnun ayrılmıştım bir sürü fotograf vermişti bana
annis-24 Geçen hafta sonomarda yaptırdım. Çok memnun kaldım.Dr zafer bey en ince ayrıntısına kadar bakıyor resim çekmek bile çok uğraşıyor kesinlikle tavsiye ederim.