Minigiim-vebenn52 Deletedmom_116 oğlu evlenmiş çok güzel bir eşi çok güzel bir kızı olmuştu gelininin güzelliğini aynı kendi gençliğine benzetti..
1prensesannesi__ Minigiim-vebenn52 Oğlu eşini annesi ile tanıştırdı. Gelin kayınvalidesinin elini öptü ve “Nasılsın annecim.” dedi.
Egemoms1303 1prensesannesi__ oğlundan görmediği sıcaklığı gelininde gören kadın daha çok duygulandı. Oğlu ne oldu da bu kadar değişmişti..
Minigiim-vebenn52 Egemoms1303 kadının tüm hastalıgı bitmeyen çilesi derdiymiş gibi oğlunun gelmesiyle dermanını buldu sanki..
Deletedmom_116 Minigiim-vebenn52 Oğluna ve gelinine nerdeydiniz bu zamana kadar neden gelmedin diyerek sitem etti
Yazmelegi_ @Deletedmom_116 ama ikiside hiç bir şekilde açıklama yapamadılar ve sessizce kapıya çıktılar o arada kadın torunu ile hasret gidermeye devam etti..
Yazmelegi_ Deletedmom_116 ne kadar hasreti dinmeyecekte olsa onlara kavuşmuştu, ve kapıdan bi ses yükseldi hadi hazırlan anne seni bize götüreceğiz artık bizimle yaşayacaksın dedi ve bunu duyan kadın şu cevabı verdi..
Deletedmom_116 Yazmelegi_ Gelmedim oğlum aslında ama torunumun hasretiyle yaşamaktansa Her anını son nefesime kadar görmek isterim Geliyorum tabiki gelin hanım ne der :
Egemoms1303 Deletedmom_116 -Olur mu anneciğim sen de benim bir annemsin tabi ki seni burda bırakmayacağız.
Deletedmom_116 Egemoms1303 her ne kadar içinde İstenmiyorum Diye gecsede Toparlanıp evinin kapısını çekip Artık yeni yuvasına doğru yola çıktı…
Egemoms1303 Deletedmom_116 gelini de başta evet demişti ama sonrası ne olacak ne yapacagim diye düşünüyordu.
Yazmelegi_ Deletedmom_116 ama bu süreç nasıl geçecek anlaşabilecekler mi yoksa olumsuzluklarla mi devam edilecek bakıp göreceklerdi..
-Annem Yazmelegi_ Aslında gelini içten içe istemiyordu ortak evde yaşamayı fakat eşini üzmemek için de bastırmaya calisiyordu içindeki duygularini . Gel zaman git zaman yüz ifadesi onu çoktan ele vermişti bile .
Yazmelegi_ -Annem artık gelini kaynanasını evde istemiyordu ve o kadıncağıza kötü davranmaya başlamıştı ama kadıncağız ağzını açıp tek kelime edemiyordu..
Egemoms1303 Yazmelegi_ oğluna yeni kavuşmuş hasret gidermek isterken ilk iyi davranan kadina ne olmuştu anlam veremiyordu. Ve geliniyle konuşmaya karar verdi..
Yazmelegi_ Egemoms1303 güzel gelinim ben sana ne yaptım da bana böyle davranıyorsun,yıllar sonra siz bana geldiniz siz beni evinize davet ettiniz size bir kusurum da olmadı bana niye böyle davranıyorsun diye konuşmasına devam etti..
Egemoms1303 Yazmelegi_ biliyorsun kocanla çok uzun zamandır ayrıyız uzağız. Onları ne zorluklarla büyüttüm anlattı mi sana..
Yazmelegi_ Egemoms1303 yemedim yedirdim içmedim içirdim çok zorluklar içinde büyüttüm onları yaptıklarımın karşılığı bu mu yavrum, sende annesin yarın iki gün sonra sende göreceksin çocuk büyütmek kolay değil..
1prensesannesi__ Yazmelegi_ dedi ve sonra kendini yük olmuş gibi hissetti. Gece toparlandı oğlu evden çıktıktan hemen sonra o da sessizce çıkıp köyüne dönecekti.