Esra_4774 ozgekader 17 . haftadayim hala öğrenemedim malesef sadece tahmin etti en net 20 de kessinleşir dedi🥲
Vildan21- ozgekader dün öğrendim 14 haftalık. Kız dedi ama kimseye söyleme değişedebilir dedi.. Değişir mi blmyrm
minikmucizeemaak ozgekader 13+6 da tahmin yapıldı, 15+0 da kesin olarak öğrendim kıza benzetilmişti oğlum oluyor 🥰
Esra_4774 kahvesever__ neydi cinsiyeti canım Allah bağışlasın insallah hani bu geç gösterenler hangisi merak ediyorum doğrusu
Eda3838 Bende perşembe 14 haftalık oluyorm ve randevum var umarm öğrenebilrm. Vişne suyu çikolata yiyip gidicem ama bu seferde tahlillerimde şeker yüksek çıkıcak😄
gzdehlal-36 ozgekader 12 de gittiğimde tahmin etti erkek diye bize de gösterdi kordon da olabilir 10 gün sonra tekrar bakalım dedi 13 14 gibi de kesin erkek demişti ☺️
Guzelanne3435 ozgekader oğlumda 13.haftada soyledi doğru ckti smdi tkrr hamileyim 12.haftada kız dedi şuan 14 oldum gtmedim dha netlesmeye ☺️
Esra_4774 kahvesever__ hayırlısıyla sağlıkla kucağa almayı güzel huzurlu bir şekilde büyütmeyi nasip etsin Yüce Rabbim inşallah 🤲🥰