Sevgicagri Bebeğimde böbrek genişlemesi var ve bir böbreği 8 mm 22 haftalık olduk , doktor eğer ilerleme olursa bebeğe anne karnında şant takılıyor böbreği kaybetmemek için başına gelen var mı
Elffth_2017 Sevgicagri iyice baktır böbreğine benim kızımın böbreğinin biri yokmuş 5yaşında yeni öğrendim
Minikkimyager Sevgicagri merhaba benim oğlumun durumu anne karnında tespit edilemedi .devlete gidiyordum ya umursanmadi yada bilemiyorum özel hastanede de detayli yapılmıştı .doğumdan sonra üç kere ameliyat oldu .şuan bir böbreği çalışmıyor kontrol altındayız .o kadar şanslısınız ki .sant takilacaksa takilsin inşallah bununla kalirsiniz .acaba uygulamanın bı zararı yan etkilesi varmı bebek için sordunuz mu .ikinciye hamileyim tekrar aynı şeyleri yaşamaktan o kadar korkuyorum ki
Minnyy Aynı durumu bugün bende öğrendim 16 haftalık hamileyim rutin kontrolde mesanesinin dolu olduğu bebeğimin çişini yapamadığını gördü doktor ve şant takılması gerektiğini söyledi. Korkuyorum başına gelen varsa cevaplarsa seviniriz . Çok geçmiş olsun sizede şimdiden