babygirl01 Kızlar merhaba. Ovulasyon testi ilk kez bu ay denemeye başladım, dün iki çizgi de koyuydu yumurtlama oldu. Ama değerlendirmek nasip olmadı. Kaçırdım mı sizce yoksa hala şansım var mı?
MorKelebek54 babygirl01 tabiki var mesela iki gun once iliski oldu o soermler rahimde nerdyese 4 5 gun kadar yasayabilir bu surei cinde yunurtlama olursa dollenme olabilir. Yumurta da 2 ile 3 gune kadar yasayabiliyo bazen o yuzden sansin tabiki var dun iliski olmamis bugun mutlaka iliski olsun esinde sperm sorunu yoksa yarin da iliski olsun sonra ertesi gun iliski yarin dan sonraki gun bos gecin yani. Sorun carsa esinde ara vererek ilsikiye giirin soerm kalitesi acisindan onemlidir bu ama sorun yoksa bugun yarin kesinlikle iliski olsun
MorKelebek54 babygirl01 yani şoyle iliski olmasi gereken gunleri sayayim esinde bi sperm sorunu yoksa sali gunu ( bugun) carsamba (yarin) persembe bos cuma iliski tekrar. Ama sperm sorunu varsa sali gunu iliski carsamba bos persembe iliski. İliskinden sonra yarim saat cok hareket etmeden yat beline yastik mastik koymana gerek yok erkek bosaldigi an zaten spermler yumurtayi bulmaya gider sonradan akan sivi da da sperm yoktur bu sadece soermi tasiyan bi sividir aktigi icin korkmana gerek yok yani kuzum. Deidgim gibi iliskiden sonra sadece yat o kadar yastik koyma bacaklari dikme felan bunlar bi ise yaramiyo he soyle bisi var. Esin bosalcagini anladiginda beline yastik koyabilirsin yastigi koydundan sonra devam edip bosaldiktan sonra bi 10 dakika yastikla yat sorna yastigi cikarabilirsin. Belde yastik varken bosalma olursa eger pozisyon olarak gebe kalmaya musait olur tabiki garantisi verilmez bunun kuzum
1998_irem babygirl01 canım bi kaç posttada yazdım sanada yazıyorum mümkünse yumurtlamanı illa değerlendirmek zorunda değilsin reglin biter bitmez değerlendirmeye başla ben her ay yumurtlamamı değerlendirdim sadece bu ay reglim biter bitmez değerlendirmiştim ve hamile kaldım yumurtlama öncesi tutmuş o yüzden kendini şartlama
babygirl01 MorKelebek54 teşekkür ederim. Son ilişkim de gün önce olmuştu cumartesi günü. Bugün inşallah değerlendirmeye çalışacağım dediğin gibi. İnşallah bu ay nasip olur 🙏🏻
babygirl01 2 gündür yumurtlama görüyorum silikleşmedi. Ve eşim hasta olduğu için değerlendiremedik. Bugün çatlar diye umuyorum. Çatlama daha mı önemli oluyor ?