Beyzahmsr Kızlar rahmi ters olup normal doğum yapabileniniz var mı ? Rahmimin ters olduğunu öğrendim hamileyim merak ediyorum. Sezeryan olmak zorunda mıyım acaba.
Birbahargunu Beyzahmsr kuzenim ters rahim olduğunu bilmeden normal doğum yaptı ama onun çok zor geçmişti çok zorlandım dedi ters rahimle ilgiliymis bilmediği için normal yaptı ama sonrakileri sezaryen oldu onda çok rahatladı
Nurbusra_ Beyzahmsr bende ters rahimliyim yani öyleydim şu an 22 haftalık hamileyim dün doktorum rahmimin düz olduğunu söyledi hamileyken düzelme olabiliyomuş bebek doğduktan sonra yine ters olabilir ama doğuma yada hamile kalmaya engel değil dedi
Aybarssmom_ Benim annem ters rahimli 3 normal doğum yapmış, ben de ters rahimliyim henüz doğum yapmadım ama normal doğuma engel olmadığını söyledi doktorum
Kbrnrmrt Bi arkadaşım da ters rahimli normal doğum yapmıştı. Çok zorlanmıştı hatta bebeğin kafasını vakumla çekmişlerdi ama dr ona ters olduğu için zorlandın dememiş. siz deyince aklıma geldi.
Beyzahmsr Nurbusra_ Umarım rahat bir doğum yaşarsın ben daha 11+2 haftalık hamileyim henüz dönmedi hala ultrason muayenesinde zorlanıyor doktorum 😞
Nurbusra_ Beyzahmsr ben sezeryan olucam tüp bebekle hamile kaldım doktorum da riske atmak istemiyo umarım seninde herşey istediğin gibi olur yani rahim dönmezse sezeryan olursun bebeğin iyi olsun da gerisi hiç önemli değil bunu düşünüp stres yapma bence 🙂