Semra_mirac Nazifeee58 önemli bir şey değildir korkmayın , yerleşiyordur ama mutlaka ve mutlaka tabi ki gitmelisiniz :)
myangelson Nazifeee58 2 haftalık diye bir hamilelik yok 4 veya adetten önce ogrendiysen 3 haftalıktır o. Son adet tarihinden hesaplanır
Melliisaa myangelson muhtemelen beta değeri düşük 100 130larda benim de öyle bende 2 haftalık falan hamileyim demiştim 142idi ilk
myangelson Melliisaa betaya göre hamilelik ölçülmez son adet tarihine göre hesaplanir. Bende 115 ile öğrendim 4 haftalık hamileydim. 1 hafta sonra kese gordum
Melliisaa myangelson bugün kan sonucumu aldim dün vermiştim sağlık ocağı 1 gun sonra veriyor dünün değerine göre 916 suan da kese gitsem doktora görünür mü
myangelson Melliisaa bilmiyorum ki ben beta vermemistim haftaya göre 5+2 haftalıkken kese gördük karindan. Biraz daha beklesen daha net görülür diye düşünüyorum şuan adete göre kaç haftaliksin
Ftm_75 Melliisaa bence görünmez gitme ben 2 gün önce gittim vajinadan bile gözükmedi bugün beta verdim 2500 çıktı ve bugün minik şekilde keseyi gördük
Yazgull_kurt22 Bende dün erken gebelik testiyle öğrendim günüme 3 gün var son adet tarihime göre 3 haftalık ne zaman gitmeliyim doktora
Ftm_75 Yazgull_kurt22 eğer daha önce düşük geçmişin yoksa folik asit kullan 6 haftada git ben 4 haftalikken gittim çünkü daha önce 2 düşük yaşadım iğne fitil ve kan sulandirici başlamıştı gidince bugünde 4+5 olduk keseyi gördük cumartesi çağırdı kalp atışı için o zamanda 5+3 olucam inşallah
Yazgull_kurt22 @"Ftm_75″daha önce kürtaj olmuştum beyin gelişimi olmadığı için eşim çifçi şu aralar işleri var hem işleri biter hemde günüm gesin dşye bekliyorum folik asiti almayi bende düşünüyorum
Nazifeee58 Beta değerim 36 geç döllenme olduğu için doktor söylemi ile 2 hafta diyoruz 2 hafta sonra ultrason da keseye bakılacak