PrensinibekleyenAnnee Kızlar merhaba , 32 haftamda bebeğin kilosu 2.195 gramdı haftasına göre çok mu burda yazılanlara göre kafam karısti bebek bir iki hafta önde gidiyordu şimdi Perşembe gidecegim 34 haftalık bakalm ozman ne cıkacak.
Aysegul_my PrensinibekleyenAnnee 2 hafta önden gitseydi 3 kiloya yakın olması gerekirdi bence cokda ileri degil kilosuda iyi yani benim haftasi ile uyumlu gidiyo 32+5de 2.200 dü
MEE_ Valla bende 32 haftada 2250 Gr dedi 1 hafta kadar ileride ama sağlık açısından bir sorun teşkil etmiyor doğum zamanı bakarız dogum şekliyle alakali değişiklik olurmu diye o kadar
Myasminn Mermicek-annesi bebeğiniz erkek miydi? Benim kızım olacak ama çevrem çok moralimi bozdu kilosu az diye diye 🫤
abnw PrensinibekleyenAnnee bizde 32 haftada 2095 gr 42 cmdi doktorum herhangi bisey demedi haftasıyla uyumlu dedi. Bence sizinki de haftasıyla uyumlu
Elzem07 PrensinibekleyenAnnee benimde 32 de 1900 gramdı, cuma günü tam 34 olacağız gideceğim bakalım ne diyecek tekrar buluşalım.
hsrtt_ PrensinibekleyenAnnee merhaba daha dün gittim bende doktora 32+4 teyim bebeğim 2120 gram doktorum normal gayet güzel gidiyor haftası ile uyumlu dedi.
Aycan1 PrensinibekleyenAnnee benimde 34 haftalıkken 2180 gram demişti 37+4 te gittim dün 2900 gram dedi haftasıyla uyumlu gayet iyi dedi