Nazlican1994 Kızlar bat 5 Kasım ama sabah kahverengi leke geldi, test aldım şirkete gidiyorum yapıcam hemen dua edin nolur 🥹
Merve-metin Nazlican1994 lekelenme bittikten sonra ⅚ gün sonra çıkar canım şuna idrarda çıkmaz gününün geçmesini bekle
MorKelebek54 Nazlican1994 kahverengi yogun leke eski kan olarak da bilinir. Bu regliden once gelebilir normaldir yani. Eski kan olarak derken de bi onceki aydan kalan kalinti kan gibi dusun bu da olanilir umudunu kirmak istemem ama sonrasinda uzulmeni de istemem bu ihtimali de dusun litfen olur mu
Nazlican1994 Merve-metin tamam canım kahverengi leke geldi yoğun bi leke eğer adet olmazsam günümün geçmesini beklicem. İlk kez böyle leke gelince heyecanlandım
Merve-metin Nazlican1994 aynısını ben adet günümde gördüm bu ay 2 buçuk gün sürdü lekelenme tarzında gördüm ama idrarda çıkmadı bende Kasım adetimi bekliyorum geç döllenme olduysa idrara geç yansır dediler kanda vermek istemedim şuan bekliyorum hakkında hayırlısı olsun inşallah güzel haberler alırsın canım 🙏🏻🌸
Nazlican1994 Merve-metin inşallah canımmm inşallah 🤲🏻 yoğun kahverengi bi leke kırmızı falan değil koyu kahverengi bi akıntı gibi geldi görünce çok heyecanlandım test aldım ama çıkmadı normalde 5 Kasım adet günüm pazara denk geliyor 6 Kasım pazartesi kan veririm artık 😍
Nazlican1994 MorKelebek54 evet onu da biliyorum hayırlısı bakalım günü beklemekten başka çare yok şuan 🤲🏻🥹