babylook birmucize1 bende geç döllenme yaşadım 40 gün adet olmadım sonra oldum 6 gün sürdü ama hamileymişim 6 haftalıkken ögrendim bu yüzden bilmiyordum
Lavinya_21 birmucize1 benımde öyle ılk hastaneye gıttıhım zmn 9 haftalık olması gerekiyordu ama doktor 7 haftalık dedı
Sedef0 momlife10 bende gün 10 güm gecikmeyle öğrendim dün 15.88 düşük beta korkutuyor beni yarın artış mı diye tekrar kan verceğim sizin nasıl oldu
Nemregn birmucize1 geç döllenmeler son adet tarihine göre mi doğum olacak yoksa yeniden adet tarihi mi seçtiniz? Benimde geç döllenme 30+1 im son adet göre 31+4üm
Mavispembis1_ birmucize1 ilk çocuğumda 8 gün gecikme 200 lü bir değer çıkmıştı. Doktorum Satı 1 hafta ileri attı bebek takibinde
Ebrusirin Merhabalar ben de yeni öğrendim hamileliğimi. Adetim iki gün geçince 70, 4.gün akşamı 179 6. Gün sabah 334 çıktı benimki de mi geç döllenme acaba düşük gibi geldi değerler.. suan 7. günüm gecikmemin doktora da iki gün sonra gideceğim
Ebrusirin birmucize1 benim de 25 Eylül son adet.. dış gebelik tüp bebek negatif iki kere yaşadım.. tep tüple doğal hamile kaldım o yüzden biraz korkuyorum.. hepimiz saglıkla alalım kucaklarımıza inşallah 🙏🏻🌸
2prensesannesiiii birmucize1 4 . Gün yaptım testi negatif 10. Gün kan verdim 100 çıktı değer tam 2 hafta geriden geliyoruz 14 haftalık olmam gerek ama 12 haftalığım