Pinar0808 İki kez sezeryan oldum ikisinde de lavman yapılmadı canım strese girme rahat ol ameliyata nasıl girersen öyle çıkarsın uyandığımda bebeğimi göreceğim de gülümseyerek gir doğuma genel anestezi de uyanınca ağrın oluyor ama spinalde ilk 6 saat ağrın olmuyor bebeğinle çok güzel ilgileniyorsun ben ikisine de girdim hangisi dersen spinal çok güzeldi bebek doğar doğmaz gördüm ten teması yaptık sonra bebeği götürüyorlar senin biraz canın sıkılıyor ameliyathaneden çıkıp odana geçince süper hemen bebeğini kucağına alıyorsun çünkü canın hiç acımıyor ben ilk doğumumda bebeğimi kucağıma alamadım ama 2. De odaya girer girmez istedim hemen ten teması kurduk sonra göğsümü verdim tuttu bebek emdikçe beynin uyarı alıyor sütün çabuk geliyor hele hastaneden çıkıp ilk banyonu yaptıktan hemen sonra geliyor ben ağrı kesici bile içmedim eve geçince biraz ağrım oluyordu ama ağrı kesici kullanacak kadar değildi Sana çooookkk güzel bir doğum dilerim RABBİM evladını hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah eşin ve evladınla hayırlı sağlıklı uzun güzel ömürler nasip etsin inşallah çoookkk mutlu ol 🤲❤️😘