Kbrcfrzynperdgn-6106 Ben hastane araştırması yapıyorum yardımcı olursanız sevinirim nasıl bir hastane dogum odaları ve doktorlari nasıl bilginize ihtiyacım var 🤗
Yigit_Yagiz_Moms Kbrcfrzynperdgn-6106 ben orada takipliyim. Muayeneyi asistan doktorlar yapıyor genelde uzmana denk gelmeniz yüzde 1 ihtimal. Ama güzel bir gebe polikliniği var. Temiz büyük bir hastane. Doğum yapanların genelde memnun kaldığını duyuyorum.
Elifdddd Kbrcfrzynperdgn-6106 bende oraya gidiyorum başından beri Rabbim nasip ederse sezeryanım zaten doğumu orda yapıcam yapanlar varsa bilgi almak cok isterim. 🙃🙏🏻
Cagla01- Evet benim de çevrem çok memnun bende aynı şekilde memnunum uzmana denk gelmek mümkün değil ama asistanları aynı ilgiyi gösteriyorlar. Allah nasip ederse son 74 gün orda doğum yapacağım denk gelirse şansın tekli oda yada iki kişilik odaya alıyorlar.
Kbrcfrzynperdgn-6106 Cagla01- çok teşekkür ederim çok az kalmış Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasıl etsin🤗
Yigit_Yagiz_Moms Ntkd benim de dikkatimi çekmişti evet. Gebelikten önce gitmiştim birkaç kere alttan muayene oldum maalesef çok dikkat etmiyorlar dediğiniz gibi.
Melike_02 Ntkd acilden mi girmiştiniz orda mı alttan muayene yaptılar ? Yoksa normal rutin kontrolde mi? Bende orda takipliyim sadece acilden giriş yaptığım zaman alttan muayene ediyorlar normalde rutin kontrollerde etmiyorlar
Melike_02 Ntkd bence hijyensiz değil eldivenleri takılı gayet temizdi. Jel konusunda da karnınıza sürdüğünüz jelle yapılıyor alttan kontrol. Sadece o çubuk denen şey evet biraz daha dikkat edilebilir her hastaya aynı çubuk mu acaba
Ntkd Yigit_Yagiz_Moms ona takıldım ben sadece sonuçta o bölgeden her türlü mikrobu alabiliriz son günlerimizde açık bide heryer ama sıfır hijyenle tedavimi yaptı anlık geliştiği için birşey de diyemedim desem de o şekil işleyiş belli yani
Suprizzm34 Sezeryanlıgım alttan edilmedım edilmemde dıye düsünüyorım ama hastanede bende dogum yapıcam ama kime sorsam memnun degil muayeneleri asistanlar yapıyor evet hep ama doguma ınsallah uzmanlar girer insalalh
Yigit_Yagiz_Moms Suprizzm34 aynen ben de endişe ediyorum acaba uzmanlar mı giriyor doğuma? Orada Doğum yapmış olanlar yazsa keşke
Ntkd Suprizzm34 yok asistan olması sorun değil sadece daha özenli olsalar keşke yani doktora temiz ol mikrop kaparım nasıl diyeyim
Suna-23 Suprizzm34 doğumada asistan lar giryor uzman kontrolünde dediler bana . Bende 29+2 orda doğum düşünüyorum ama korkmuyor değilimde
Suprizzm34 Ben riskli gebeyim nasıl asistan girer şaşkınlık içindeyim bugün hastaneye gıttım ıkı kadın dogum yaomıs ıkısınede sordum cok memnunum dedıler
Melike_02 Benim eltim orda doğum yaptı gayet memnundu. Herşeyi ile çok ilgilendiler. Nasip olursa bende orda doğum yapıcam. Kolay kolay sezeryana almıyorlar. En son ki çare sezeryan oluyor.
Meliha123 Melike_02 merhaba odaları nasıl acaba? Bende özel takipliyim eşim çam ve sakura Hastanesinde doğum yapabilirsin diyor bir çok posta baktım hastane ile ilgili kimse odalarını yazmamış. Sizin bilginiz varmı acaba eltinizden dolayı birde doğumu asistanlar mi yaptriyor.