minnos1mom ilk doğumum zordu ne yalan söylim valla canım bide 14 saat sürdü onda maalesef dikişlerimde oldu ama bunda benimde hatalarım var hamileliğim boyunca doğumu kolaylaştıracak hiçbirşey yapmadım ve doğum anımda ıkınmalarımı kontrol etmeye hiç çalışmadım ama diğer hamileliklerimde öyle değildim elimden geleni yaptım ve çok şükür iki doğumumda dikişsiz oldu ikisi de hasteneye gittiğimden 2 saat sonra doğdular. Herkesin vücut yapısı farklı canım bak ne güzel zayıf hamile kalmışsın sen bide, kendini korkutmak yerine güzel olacağına adapte et kendini, inan bana öyle korktuğun gibi dayanılmayacak olmuyor sancılar. Seni çok iyi anlıyorum ben bu hamileliğim de dai hep kendimi korkuttum hep sancıları düşündüm durdum ama hiç düşündüğüm gibi olmadı doktorum dai bekle doğuma daha var dediği halde dünyaya geldi oğlum ve ona rağmen açıklığım az olduğu halde yırtılma olmadı dikiş olmadı, kendine güven canım ben eminim çok güzel bir doğum hikayesi de sen yazacaksın buraya bende okuyup başarmışsın diyeceğim Allah’ın izniyle 🤲🏻♥️