Sevil1996 Dün hastaneye gittim 4+3 üm bugün 4+4 keseyi gördük doktor progestan verdi o nedir kullanmam lazım mı düşük önleyici sanırım
Ustunneliff Sevil1996 kese etrafında bir kanama felan var mı yada adet gibi bir kanamanız oldu mu doktor verdiyse kullanın vardır bir bildiği ama size açıklama yapmadı mı bunun için verdim diye
Esra_4774 Sevil1996 ilacın hiçbir zararı yan etkisi yok bende kullandım ilki düşük oldu diye hala kullanıyorum 17. Haftaya girdim doktor devam et dedi bı tehliken yok sadece önceki öyle oldu diye rahmine iyi geliyor güçlendiriyor hatta
gamzecgr Sevil1996 doktorunuz gerekli görmüş ki yazmış kullanın illa kanama olması gerekmiyor zararı olmaz faydası olur.Agiz yoluyla yan etki yaparsa doktorunuza danışıp vajinal fitil olarak kullanabilirsiniz ben 29 haftalığım gebelik başından beri sabah 1 akşam 2 tane vajinal olarak kullanıyorum
Sevil1996 Esra_4774 aaa öyle mi günde üç kez fazla olmaz mı ya fitil olarak ya da içerek kullanlabilirsin dedi
Esra_4774 Sevil1996 doktor ne demişsse size öyle kullanin bir şey görmüş ki öyle demiş ben her gece uyumadan önce 1 tane alıyorum
Dadymom1 İlk 2 ay bende kullanmıştım sonra bıraktırdı Doktorum. Düşük önleyici , sadece çok uyku halsizlik yapar, o yüzden yatmadan önce içmenizi tavsiye ederim 🌸