1garipanne 37 haftalik hamileyim ve bugun cati muayenesi yapildi, su saat oldu hala uyuyamiyorum 10 dkda bir tuvalete gidyorum cok az rahmimde baski, gobegimde ise sanki sertlesiyor bebek sizce bu sanci mi? Beni asiri rahatsiz etmiyor ama bu soyledigim
aysenur30a 1garipanne değil malesef bebek sadece sertleşiyor kendini ittiriyor bu sancı değil sancı çok farklı bir şey olduğu zaman anlarsın diyorlardı bana gerçekten öyle anlıyorsun 2 kere sancım oldu geçen gece
Kanalize 1garipanne 37+4’üm her gece aynı bu dedikleriniz oluyor ama sancı değil bunlar kendini ittiriyor karnım taş kesiliyor sancı adet sancısından daha şiddetli ve bele vuran ağrı sık giren sancı şeklindeymiş gitgide şiddetlenirmiş
aysenur30a 1garipanne yalancı sancı mesela şuan uykumdan uyandım yalancı sancım yüzünden karın bölgesinde oluyor ağrı saplanıyor gibi oluyor . Gerçek ise şöyle yaşadım büyük tuvalete çıkmak istersinde çıkamazsın makat bölgende aşırı bir ağrı ve aynı anda kasık bölgesinde şiddetli ağrı oldu. Ve bu ağrı 3-4 saniye sürüyor geçiyor
aysenur30a 1garipanne yalancı sancı olabilir evet yalancı sancı düzensiz olurmuş saniyesi süresi vs ve daha çok karın bölgesinde oluyormuş 🤷🏼♀️