Esmaa_Nur caglayaman son 19🥲 korku heycan karışık duygular bel ağrısı uyuyamama veeee mide yanması bitirdi beniii🥺🥺 bir an önce gelsin istiyorum artık🙈🥰
glbyzgkhn caglayaman şafak43 seseryan istedigim icin 10 gün once falan olabilirmis Şuan agrim sizim pek yok mide yanmam vardi 2.3 haftadir doktor ilac yazdi o çok iyi geldi Sizin durumunuz nasıl
Beritan33 Benim 68 günüm kaldı şuanlık sadece ağırlık var ve gittikçe şişiyorum mide ekşimesi yanmasını söylemiyorum bile
caglayaman Benim bel ağrısı uyutmuyo ya ara ara mide ağrılarım tutuyo şuanlık:) geceleri hareketliyiz tekmeler sertleşti:)
Heidihat caglayaman 72gun kaldı şu son günler geçmiyor iyice agirlasiyorum karnım daraldı ekşime bndede var
caglakorkmaz caglayaman Son 96🩵 2. Hamileliğim ilkine göre daha sakin geçiyor gibi… bel ağrısı falan oluyor tabii..
minikmucizeemaak caglayaman Son 42 🫶🏼 Doktorum Kasım 15 ine kadar doğurma, sonra istediğin zaman doğur dedi dün 🥲 Çok az kaldı, ağrılarım baskım çok bebek doğum pozisyonunda. Sağlıkla kavuşalım 🫶🏼