AyseEmre glbyzgkhn yok ikinci bebeğim. İlki de sezeryan olduğu için Buda mecburi sezeryan. Sen normal doğumdan korktuğun için mi sezeryan istiyorsun canım
glbyzgkhn AyseEmre evet normalden korkuyorum ve kendimde normal doğum yapabilcek beceri görmüyorum ilki kaçınci haftada gunde dogdu peki
AyseEmre glbyzgkhn öyle düşünme bence. Niye beceriksiz olarak görüyorsun kendini. Rabbim sağ Salim kucağına almayı nasip etsin inşallah ama olumsuz düşünme yapmak istedikten sonra her şekilde yaparsın bence🩷 yine de senin tercihin tabiki. Benim ilkini 38+5 de almıştı doktordan doktora farkediyor ya kimi başında alıyor kimi 39 a kadar bekletiyor ama genelde 38 de yapılıyor sezeryanlar
Kuzeyguney glbyzgkhn kadınların yapamiyacagi şey yok üstelik bı annenin yapamiyacagi hocbirsey yok böyle düşünceye girme aklından bile geçirme bence
Kuzeyguney Kızlar devlete doğumum olucak 40+1olduk 41 dolmadan birşey yapamayız diyorlar bdkle bekle rahim kasilmalarimla yuruyemiyorum bile nie böyle yapıyorlar kesin 41 de gelmezse sancıyla doğumu başlatıyor larmis yaparlar daha fazla nereyi beklicem
AyseEmre Kuzeyguney bol bol squat yap basamak in çık hurma ye canım sürekli duş al açılma falan hiçbisey yok mu
glbyzgkhn Kuzeyguney çok teşekkür ederim sözleriniz için haklisiniz tabiki ama.ben gerçekten yapabilcegimi düşünmüyorum Ben ilk gebelikte bos gebelik oldu bana hastanede 12 saaten fazla sanci verdiler düşük olsun diye o gun bende korku kaldı ve düşükte yapmamıştım şuanda psikolojik olarak korkuyorum ister istemez
Kuzeyguney AyseEmre açılma yok ama aşırı baskı var ve yuruyemiyorum o derece ağrı oluyor genital bolgemde hurma da yiyorum spuat yapıyor um ördek yürüyüşü filan ama bı gelişme yok işte gelmese bile pazartesi sancı veiricejker snairim ilk gebeligimde de sancı ile geldi
Fatmanur2505 iremkoftercioglu iremkoftercioglu Merhaba bende bebeğim ve benim için en sağlıklısı ne ise ondan yanayım. 37. Haftamızdayız. Sizin bebeğiniz kaç kilo doğdu. İri bebek kaç kilo için geçerli oluyor ?
SedaF 120622Aht bende 35+5im canım 23/03/2023 öğrendiğim tarihti bebeğimi uyumlu olsun diye 23/11/2023 olur mu dedim doktorum 28 Kasım demişti bende 23ü olur mu dedim olur dedi bizimki de 1 hafta ilerde ilerliyor 🙏🏻 sende nasıl durumlar
Melek2324 120622Aht 36+3 haftalığız. Beklenen tarih 25 kasım. İkinci doğumum olacak. İlki erken normal doğumdu. Bakalım bu ne zmn gelecek..sezaryen endikasyonu olmadığı sürece normal düşünüyoruz şuan.
Gizemb41 Bende 37+0 oldum bugün gece itibariyle, ilk gebeliğim normal doğum yapmak çok istiyorum bakalım 🙏🏻🙏🏻 tarihe göre 21-22 Kasım’da gelmesi lazım
Merve171214 120622Aht Benim ikinci doğumum ilki mecburi sezaryendı ikinci de öyle olacak ilk doğumum aşırı pozitif ve güzel geçti o yüzden doğum korkum yok sadece 2 yaşındaki oğlum bensiz durabilecek mi yoksa hastanede benimle kalabilecek mi o net olmadığı için o düşündürüyor beni 29 kasımda doğumum olacak inşallah 😊
Yagmurr8 120622Aht normal doğum bekliyorum 39+5 🐣korku sarması normal bir durum ama kendinizi bu korkuya kaptırmayın bunu başarabilecek güçteyiz 🙏