BirVeraAnnesi35 Betull-_- geçen hafta yaşadım korkunç bişeydi ve suyun azalmış dedi doktorum dikkat edin
sevaldqn1 Betull-_- ishal salgınına yakalandım ve bir türlü gecmedi yaklaşık 1 2 aydır yaşıyorum ilac vs kullandım bir düzeliyor geri başa sariyor
Busraaa1014 EbruOge Benimde dün gece başladı bugün dahilyeye gideceğim ishal kusma ter dokuyorum artı iştahsızlık
EbruOge sevaldqn1 kacinci haftadasiniz ben 36. Haftadayim acaba diyorum dogum yaklasiyor ondan mi uyurken asiri terliyorum surekli ust degistiriyorum bide ustne bagirsaklar masallah . Muz yemekten icim disim muz oldu:)
EbruOge Busraaa1014 bol bol su icmeyi deneyin lutfe Busraaa1014 cok ciddi salgin var:( ter olayi bendede var asiri terliyorum . Umarm istahsizlik ve mide bulantiniz gecer kacinci haftadasiniz
Busraaa1014 EbruOge 27.haftadayim isathim bıçak gibi kesildi hala halsizlik devam ediyor su zorla içmeye çalışıyorum. Sizin kaçıncı hafta bu arada
sevaldqn1 EbruOge bende 36. Haftadayım muuuuz bile fayda etmiyor gerisini sen düşün bu terleme olayı da bende 1 2 gündür var ama sadeece sabahları oluyor bağırsaklarımin dili olsa konuscak derece yani😅
Ceku00 Kızlar bir aydır aynı durumdayım ya ishal geçmiyor. Mide bulantısı iştahsızlık azaldı ama ishal geçmiyor çözüm bulabilen var mı
EbruOge Busraaa1014 ben 36. Haftadayim hic degilse muz yemeye calisin sari leblebi hem ishale iyi gelir hem bulantinza iyi gelir . Birde yagsiz nanelo yogurt corbasida iyi gelecktir size. Bian once insallah istahnz acilir
Mirach Bende 10+3 haftalığım 8-9 gündür geçmeyen ishalim var ya neler neler denedim bir türlü geçmedi :(
Busraaa1014 EbruOge Evet öyle yapmaya çalıştım dünü aç gecirdim neredeyse ama bugün iyi uyandım çok şükür daha iyiyim 😊 maşallah sizin az kalmış Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin