Patito__ Heycanlianne_41 yok illa uc dusuk degil.bn once testimi genetik tip bolumunde yaptirdim onlar igne hapa bile gerek yok dediler. Ama uc dusugum olunca sonucumu hematolojiye götürdüm bakti yeni testler yapti ona gore igne tozumu ve hap vs tedavi seklimi soleyecek.
Hanimeller Heycanlianne_41 pıhtılaşma testi yaptır yüksek ihtimalle kanında gebelikten dolayı pıhtılaşma var bu dediğim çok önemli lütfen dikkate al
e_blue_sky_a mrym32 olabilir, zaten bu test büyük Bi test, sizi uyarırlar bence. Senin yerinde olsam 1kez de kimyasal geçirdim derim. 2dusuk + 1kimyasal kesin yaparlar testi. Çünkü çoğu doktor masraflı Bi test diye bu testi 1dusuk 2dusuk olunca yapmayabiliyor
mrym32 e_blue_sky_a yapacak zaten dahiliyeye gittim bugün hematolojiye ve romatolojiye randevu al direk gidip ver dedi
e_blue_sky_a mrym32 süper, bakalım ne çıkacak yazarsın sonucu umarım çözülür problem ve sağlıkla kavuşursun bir bebeğin olur
Beyzanrkrkmz Heycanlianne_41 2 düşük yaptım ama çok ara vermedim heves ettiğim için ramazanda tekrar düşündüm dua ettim ikinci düşükten sonra bizdende testler istediler kromozom testi falan ama herkesle konuştum düşükleri olan çok kişi var şuan çok şükür bi sıkıntı olmadan hamile kaldım 33 haftalığım🥲
Heycanlianne_41 seweyt 1.cisinde bebek vardı çok hafif kalp atışı duyuldu durdu 2.cisinde bebek yoktu ve rahim düzensiz denildi
Heycanlianne_41 Beyzanrkrkmz ayy maşallah inşallah benimde olur🤲🏻🥹🥹 siz ne testleri oldunuz ne kadar sürdü birşey çıktı mı onlardan
Beyzanrkrkmz Heycanlianne_41 hiç bi şey yaptırmadık ya istemedik kromozom testi falan istediler bizden ama yeni evliydim zaten ve ailemde de düşük yapanlar vardı ben duaya sığındım tekrardan denedim çok şükür güzel oldu🥹