Kbrnrmrt Çok severim koyardım da ama Ahmet patlaması yaşıyoruz. Babam, dedem, kayınpeder, babamın 2 damadı daha var ama en yakınlar bunlar. Bize fazla gelir 😀
MehmedinZeynebi Tubilu ne sen sor ne ben soyliyeyim ahmette mi sıkıntı var asafta mi bilmiyorum 🤣 Akıllı zeki bı çocuk ama çok fazla inadı var kendi bildiginden asla şaşmaz o beni çok zorluyor ama bana kalırsa asaftan kaynaklı bizim durum 😀
Tubilu MehmedinZeynebi Asaf belki yönetici , vezir gibi vasıflardan dolayı otorite kurmak istiyordur :) Allah hayırlı sağlıklı güzel bir ömür versin Ahmet Asaf a.
MehmedinZeynebi Tubilu amin insaAllah teşekkür ederiz güzel bı yorum oldu hiç bu şekilde düşünmemiştim 🥰
-kubra Benim bebeğimin ismi de Ahmet olacak rabbim nasip ederse 🥰 bu da onun için yaptırdığım hastane çıkışı gün sayıyor adı güzelim gelmek için
busraayksll Tubilu Ahmet kardeşimin adı, Ahmet diye çok öğrencim oldu hepsi de çok uslu ve akıllı cocuklardi, benim hem kardeşimin hem kayinbabamin adı ollduğu için tercih edemedim ama peygamberimizin de adı bence içinden geliyorsa hikmeti vardır koy
Cocuk_Gelisimci_Anne Tubilu 25 haftalık olacam bu gece ve bende Ahmet koyacağım Allah’ın izniyle neden sordunuz ki
Tubilu Cocuk_Gelisimci_Anne benim de düşündüğüm isimlerden biri Enes ti. Ne güzel koymussunuz siz de. Sağlıkla doğsun yavrularımız
Cocuk_Gelisimci_Anne Tubilu bende aynı düşüncedeyim ve böyle düşünmeniz beni çok mutlu etti çünkü böyle düşünen insan sayısı çok az artık , bence çok mantıklı 🥰🌺