Kızlar riskli bir hamilelik geçirdim. 2 bebeğimin arası çok kısa idi aralarında 15 ay var. İstanbul da bundan önceki acil olarak Perinatoloji yatışım ile Zeynep kamilde doğum yapmıştım. Bunda ise takipli olduğum ve burada memnun kalınan bir hastane önerisinde bulunup Pendik yüzyıl hastanesinde Seylan tapan hanımefendiye takipli idim. 30 haftadan sonra bebek kanala inmişti ve her hafta nst her hafta kontrolüm vardı. Ta ki geçen hafta drum izine ayrıldı 1 hafta olan o sürede oldu benim sancılar çıktı 70-80 lere sancı durduruyorlar eve geliyorum tekrar başlıyordu. Takipli olan drum izinli orada Yüşa Abay ile tanıştık. Acil dru idi . Sanki takipli hastası gibi çok ilgilendi . Bekleme çünkü iç dikişin açılmak üzere dedi . Ben de çok korkarak beklerim dedim eve geldim çünkü kendi drum değildi🥹 sonra ancak 1 gün dayanabildim ertesi gün cmrtsi sabah gittik. Ve alalım dedi 35 haftalık 2910 olarak doğum yaptım. Drdan asırı memnun kaldım eli çok hafifti. Ve doğum sürecinden tutun ayrılışa kadar sürekli geldi yanıma. Bebeğim kuvozde inşallah o da iyi olup çıkacak. Hastaneden çok memnun kaldım. Aklınıza takılan soru varsa alabilirim.
*sondayı belden uyuşunca taktılar.
*genel mi uyutalım spiral mi diye size soruyorlar.
*refakatçiye dair yemek vs hep var.
*sabitleme ile 13500 oldum.
*bebeğe dair kapı süsü ve doğumhane de 5 resim çekiyorlar .
*isterse baba girebilir doğuma ❤️❤️❤️