parasetamoll Bihilal Amargi_nes ay yazık ne kaadaaaann günahsınız hala doğuramadınız oğlum yaşını dolduracak 🤣🤣🤣
parasetamoll Cansu10 eheheheh kız bizim de suyumuz azalmasaydı emin ol bende şu an bekliyor olacaktım bekleseydim keşke yavrum az daha kilolu çıkardı fare kadar çocuk getirdim 😂
Cansu10 parasetamoll ay öyle deme kız beklemekte zor 4 kilo oldu bizim kız ama hala çıkmaya niyeti yok😄 sezeryan yolları taştan 😄
Deletedmom35 parasetamoll sen nasıl konuşuyorsun benim yeğenim hakkında hadsiz kendine gel sensin fare 🐁🤪
Deletedmom35 parasetamoll gözüm üstünde yok ınstagram isteme yok yorum yapma yok bilmem ne takipteyim yani bil 🤪
parasetamoll Deletedmom35 ay kendime yeni kanka bulmuştum ben 😂😂 biliyorsun dün ki kankaları atınca yalnız kalacam çevre edinmem lazım😂😂
Bihilal Amargi_nes bende ilk hamileliğimde eşimin doğum günü süprizinde konfetinin ağzını karnıma tutmuşum bi patlattım göbeğime gümledi 😂 nasıl canım acımıştı korkmuştum bide
Sirvanaydiner Amargi_nes olsun kuzum olur ya 🤫 Benimkide 1de kalmıştır çok umudum yok ya 😂 İyice sabırsızlandım valla