Amargi_nes Deletedmom434 oy aferin ona annesini bekletmezmis hemencik gelirmiş maşallah canım. Hikayenizi okumuştum 👏🤱
Semila Amargi_nes çatı muayenesinde doktorum dar olduğunu söyledi bebişte biraz kilolu ondan dolayı sağlıkla gelsin de inşallah 🙏🏼
Amargi_nes cigdemcanruh açılma falan varmı dr baktimi canım. Ben 38de doyururum diyodum ama 40 ı görecem nerdeyse😥🤯
SemraSnmezTuru Semila aynı durum benim bebiş kilolu değil ama ebe çatın dar saçı gorune gorune sezaryen e gırersın dedı. Normale o kadar cok hazırlamıstım kı kendımı. Cok uzuldum. 20 sine yatış yapalım dedi 😒😔
Aliemir imera_ferammm53 bnde 39 hafta tam ama doğmadı hala 3 gun once kontrole gittim bebek kanala tam inmemiş dedi doktorum az inmiş dedi nedemek oluyo bu ??? ;birisi açıklasın kafayi yemek üzereyim doguramayacammi ben yoksa 🤔🙄😔
Nurylcndag Amargi_nes Aralık annesiyim 38.haftadayım ve haftalardır düzenli ve yüksek sancılara rağmen doğurmadım bakalım yarın sezeryanla olacak doğumum inşallah
Bsrakyc59 Amargi_nes ahahaha bugün doktordan geldik ne açılma var ne de sancım 😂 sadece nstde çıktı öyle az bişey sancım o kdr ama ben hissetmiyordum. Doktorum canavar gibi dedi gönderdi ctesi tekrar gel dedi💁♀️💁♀️🤦♀️