Demetrana Ezel16 iyi tarafından bak hemen yumurtan gelişmiş bu güzel bir haber yakındır inşallah ben gonal f ile aşılama ile hamile kalmıştım yumurtanın hangi tarafta olduğunu iyi takip et ve o tarafa yat
Ezel16 Demetrana Canım normalde tedavi olmadan da yumurtam büyütüp çatlıyor ama geç oluyor 18 ila 21 günler gibi yumurtlama ama gebelik oluşmuyor.. 2 Gonalfla büyüdü çatlama iğnesi ile çatlattık yine gebelik oluşmadı dediğin gibi yaptım sağda idi yumurta o tarafa yattım .. Şimdi femara deniyorum bakalım 9 Kasım’da kontol var kaç yumurta büyüyecek.. Gonalf kullandığımda 1 taneydi umarım bu sefer fazla yumurta büyüyordur 🥹 İnşallah gebelik haberi yakındır çok teşekkür ederim 😇💜🌸
myangelson Nur2025 merhaba ben ilacı kullandım 5 gün boyunca sonra 5 gün sonra gel dedi yani doktor kontrolumun 10 gün sonrasında gittim toplamda o gün yumurta 19mm di 2 gün sonra tekrar gel çatlaması riskine karşılık bu akşam ilişki olsun dedi. 2 gün sonra gittiğimde baktı catlamamisti 22mm olmuştu o gün iğne vurdu doktor
Nur2025 myangelson yani sizde de 1 hafta süre geçmiş oldu. Peki durumumuz nedir hamile kaldınız mı inşallah myangelson
myangelson Nur2025 ilaçtan sonra 5 gün gittiğimde catlamamisti bir dahaki gidişimde toplamda 7 gün olmuştu iğneyi o zaman vurmuştu hemen hemen sizinki ile aynı zamanlara denk geliyor yani evet 😊 hamile kalmıştım ama erken doğum ile bebeğimi kaybettim
Ezel16 Nur2025 Sağol canım, Allah razı olsun 🤲🏻 Amin inşallah Rabbim isteyen, bekleyen herkese nasip etsin 🤲🏻 Bu ay güzel haberler almak nasip olsun bu süreçte olan herkese inşallah 🤲🏻🥹💜🪻
srparlk dmt17- canm 8 gün geçmiş sanırım bilmiyorum naslsn ama sende benm gibi ohss olmuşsun yumurtaların fazla uyarlmasi o çok zor bı hastalık nasılsın şimdi
dmt17- srparlk yok çiçeğim benim günüm yarın bakalım artık olmazsam adet doktor olmazsan 4. Günü olursan 3. Günü gel dedi ama benşm adetime daha 3 gün vardı benim kasık bel ağrım afedersiniz istifra o yüzden akşam test yaptım negatif çıktı dokturum kan ver dedi vermedim geçmesini bekliyorum
dmt17- Ezel16 hap bitmeden ağrıdan duramadım gitmiştim 8 tane üretmiş 12 mm olmuştu hap bitti gittim sayamadı doktor ama bir tanesine baktı 19 mm olmuş dedi bugün 22 mm olacak çatlayacak demişti
Nur2025 Ezel16 Ezel16 Sevil1996 nasıldi tedavi yönteminiz yumurta kaç tane oldu kaç mm di. Ben de letu kullanıyorum şuan bize de dua edin 👼
Ezel16 Nur2025 Canım bende femara kullandım yarın kontrol bakalım ne olacak 🥲 Umarım bu ay bize mucizelerimizi getirir 🥰🍀🕊️
Nur2025 Benim prolaktin 30 çıkmıştı çok mu yüksek. Doktor süt gelmiyorsa sorun olmaz pko dan dedi. Sizce???
Ezel16 Nur2025 Canım eğer bir sakınca görseydi doktor zaten ilaç verirdi .. Pkodan kaynaklı olabilir mi bilmiyorum..
Nur2025 Ezel16 hayırlı haberlerini bekliyorum. Seninki benimle aynı gidiyor. Ama ben kontrole salı gidecem. Dualaşalım😍Sizin yaş kaç