Tunurr Merhaba kızlar Bugün kontrolüm vardı bu zamana kadar hiç plesenta veya başka bir sorunumuz olmadı çok şükür ama bugün doktorum ultrasonda bakarken bebeğin Doğum pozisyonunu aldığını söyledi ama yüzünü göremediğimizi çünkü plesentanın bebeğin önüne geçtiğinden bahsetti yani bu durumda plesenta da aşağı oluyor benim o an aklıma bu ne demek normal Doğuma engel mi risklerim var mı diye sormak gelmedi ama eve gelince yengem benim başından beri öyleydi o yüzden ilişki yasaktı ağır işler yasaktı mecburi sezeryan oldum deyince dank etti sizlerden de böyle bir şey yaşayan var mı doktorum bir şey demedi ama bana garip geldi bu durum açıkcası
UlkerSD Tunurr yok canım kötü düşünme benimde 30 dan bu yana hep öyleydi bi sıkıntı yok normal Doğum diyor doktorumda ayrıca zaten farklı bi durum olsaydı doktorun söylerdi. Hatta yüzünü kapattığı için biz hiç yüzünü göremedik artık doğuma😍
Damlayaz Benim ilk oğlumda da ,bu gebeliğimde de plesanta ön duvar yüzünü göremiyoruz bu yüzden ama hiç riskli bir durum oldugunu söylemedi doktorum. Aşagıda değil ön duvarda diye biliyorum aşagıda olursa riskli oluyor diye biliyorum.