Yildizyildiz94 oğlum kanayan yaram. 10 ay oldu gideli. 2,5 yaşında. Bir güzel evlattı ki burnumun direği sızlar. Pamuklar ile sildim 2 yaşına kadar. Gidene kadar. Emzirdim Gittiği günde kaldım imtihanın en zoru Cenaze. Arabası görmeye dayanamıyorum Hep rüyamda ya kaçırılmış ya. Kaybolmuş ya kefenli ya kemikleri yada Mezarı nı görüyorum. Uykuları küstüm artık en erken 5,6 da uyuyabiliyorum oda. Zorla. Binbir düşünce ile kafam hep egzama. Yaraları dolu kuran okumayı öğrendim. Örgüye sardı. 8.10 tane bebek hırkası ördüm Kitaplara sardım. 500 küsür sayfalık 4.5 serilik kitaplar onlar. Ca kitap okudum. Ama yok ilaç kullanmadan Atlatmaya çalışıyorum İnsanların. Birşey ol maz. Tekrar olur. Üzülme. Üzülme laflarından. Çok daha iyi geldi Çok okudum bilinçlendim hiç isyan etmedim sınavım bu dedim ama yıkılmış bir enkaz gibiyim Ne yapsanda bir yandan dağılıyor um yine hamd olsun Yok olmadı lar. Senin kardeşinde öyle. Cennette bir dağın başında hz İbrahim ve hz sare ye emanetler. Meleklere yardım. Ediyorlar cennet in nimetlerinden Sonsuz faydalanıyorlar. Yok olmadı lar ki. Bu beni çok ferahlatıyor rabbim sabır. Versin