Busakturk Kızlar nasipse oglum olacak ismi belli ama sadece bizim bilecegimiz ikinci bir isim koymak istiyoruz ve bunun kesinlikle tek istediğimiz dinen anlamı en güzel maneviyatı güzel olumlu bir isim olması öneriniz varmısır
buse_9397 Busakturk ÖMER ismini ben çok seviyorum . Çok güzel ve kulağa çok hoş gelen bir isim . Rabbım nasip ederse oğlumun adı Ömer Kayra olacak . Son 10 gün ❤️
Minikperi Busakturk dinimizdeki en anlamlı isim tabi ki Muhammed. Tartışmasız. Ama Etka ismi var günah işlemekten korkan Allah korkusu olan kişi demek. Ben anlamlı buluyorum. Hucurat Suresi 13. ayette geçer.
Sinemgndg Busakturk Ömer koyacağız oğlumun ismini hep anlamı çok güzel hemde dinen çok uygun Peygamber ismi 🥰
alleynagg18 Busakturk ismi söyleyin yanına uyduralımm valla bende Musab Berâ istiyodum eşim Abdullah istiyo
Sumeyyactnky Busakturk AHLAS : saf, halis anlamına gelen bu isim iyi yürekli, temiz kimse manası da taşımaktadır. Allah’a halis olarak yönelmiş ihlaslılıkta ileri dereceye varmış kul ve en halis, en temiz, iyi ahlaklı, iyi niyetli anlamları da bulunmaktadır.
FKRKS29 Busakturk Âsım çok hoşuma gidiyor Hz Ömerin oğlunun adı , günahtan haramdan çekinen kişi demektir. Öte yandan Âsım ismi namuslu, iffetli kişi anlamına geliyor. Âsım ismini kullanan kişilerin ortak özelliklerinin başında cesur olmaları geliyor.❤️❤️