16Gizem16 Umut-2021 medicabil engin korkmazer 25 30 bin arası demişlerdi riskli gebelik olduğu için olabilir bana bu fiyat aralığı söylendi
Bahar1644 Umut-2021 benim doktorum da kendi polikinliği var anlaşmalı olduğu hastanelerin fiyatları hepsinin farklı benim yapacağım hastane ile fiyatı 14 bin 🙏🏻
2cocukluu-annee Umut-2021 cegirge doruk fatos deniz yigittturke gidiyorum 13 bin oda suslemesi fotografcisi falan icinde
Yaprakdokumuseverr 16Gizem16 Ben olsam bu fiyata medicabile değil jimere giderim arkadaşım yeni doğum yaptı doktoru dışardandı 30 bin ödedi hemde ssvd.
16Gizem16 16Gizem16 doğrudur hastane belli değil daha serkilajliyim erken dogma durumunda başka hastaneye gecicez zaten ben doktor için tercih ettim bütün imkanları sağlıyor cunki yoksa devlette yapar geçerdim ama malesef zor geçiyor benim için
Umut-2021 Bahar1644 acaba şimdiden doğum için anlaşma yapılabiliyor mu yani dogum paketi alınabilir mi fiyatlar gittikçe artıyor çünkü yılbaşından sonra daha da artacak gibi
Bahar1644 Umut-2021 bana 35. Haftada sordu nerede doğum yapacaksın devam edecekmisin gibisinden o zaman anlaşılıyor yani örnek veriyorum 20 haftalıkken doğum için anlaşılmıyor diye biliyorum
2cocukluu-annee Cml2701 evet suan icin memnunum 2ciye gittim doktorum guler yuzlu sakin yapida bi hanim.onceki doktorum da iyiydi ama bi kac soru sorunca sinirleniyodu benim onu birakmamin sebeplerinden biri de oydu bi de ozel klinikti yani
Hanis Medicana gidiyorum 28 32 bin arası demişti arkadaşım ama ben medicananın doğum paketini yaptım hemen ocaktan sonra kim bilir ne kadar zam gelir diye tahlil karşılamıyordu devlette tahlil yapıp doktoruma götürdüm
2cocukluu-annee aminehumamoms oyle sanirim doguma girdigimiz zaman o sirada odayi susluyolarmis dogumdan sonra da fotograf falan cekiyolarmis herhalde fotograf konusunu ne zaman olur net bilmiyorum
burcusami Doktorum dışarıdan gelicek ya jimer ya pembemavi, jimer şuan 30 bin pembemavi 33 bin sanırım