Cansuyca crazymommy ulaaaaaaaa 😂😂😂 teşekkür ederimmmm kasımın 2. Haftası gidicem öğrenebilirsem direk sana yazıcam 😂😂😂
Cansuyca Merveeemsiii ayy inşallah bizede net bir şey söyler çatlıycam meraktan 😂😂 senin yorumunu görünce gergin yorumun geldi aklıma yine güldüm 😂😂
ezgilibaby Kızlar peki bu kalp atış hızına göre cinsiyet doğru mu acaba 140 altı erkek üstü kız diyorlar tecrübe edenler yazar mı 😊
Mommy15 @Cansuyca 18+6 olduk hala cinsiyetini bilmiyoruz 🥲 her gittiğimizde arkası dönük 😂 her randevuya bugün öğreneceğim sevinciyle gidiyorum ama nerde😂perşembe randevum var bakalım bu sefer inşallah gösterir 😂🥰
Cansuyca Mommy15 işte tam olarak bundan aşırı geriliyorum ben çok meraklıyım bu konularda böyle havale geçiririm 😂
11-02- Cansuyca yine erken cnm ben 16 da öğrenmiştim 16 dan sonra belli oluyor ve net oluyor bana erkek dediler hiç de değişmedi biraz daha bekle derim
_Tazeanne crazymommy evet doğru Çin takvimide kan yenilemede bende tuttu tesadüf müdür nedir bilemem 😀
MomsE Cansuyca 14te tahmin etti ama çok erken demişti 17de gittim pozisyonu uygun değildi 20de kesinleşti 💙🧿