KediAnnesi321 25indeki hcg 2000 gelmişti 28 inde dr a gittim sat a göre 6+0 olmasına rağmen 4 haftalık geç döllenme gibi dedi keseyi gördük ama bebişi göremedik tabi daha 4 haftada. Başına böyle bi şey gelen var mı endişelenmeli miyim?
Meli-sa KediAnnesi321 benimkide geç döllenme 10 haftalıkken gittim beneği ve kalp atışını ogün duydum sonra doktorum 8+5le uyumlu dedi
bebegimhayalim KediAnnesi321 bende de aynısı oldu hiç kafana takma kese göründügunde 4+5 falandı normalde 6 haftalik görünüyordu adete gore doktor geç dollenme dedi şuan haftasiyla uyumlu çok şükür 18+6 olduk
Patito__ KediAnnesi321 uc gebeligimde gec dollenmeydi.yani bunu yasayam cok kisi var. Kese boyu kac cnm ?
Sabirsizanne2510 KediAnnesi321 merhaba görebildiniz mi bebeğinizi, benim de bebeğim 8 haftalık olması gerekirken ultrasonda 6 haftalık görünüyor kalp atışını duyamadık doktorum beş gün sonra tekrar gel duymamız lazım yoksa sonlandirmamiz gerekir dedi geç döllenmeymiş korkuyla bekliyorum
KediAnnesi321 Meli-sa ilk gebeliğimde kalbi durmuştu çok zorlu bi süreçti benim için o yüzden korkuyorum. Sorun teşkil eden bi durum değil o zaman anladığım kadarıyla değil mi?
Senemikoo Benim de geç döllenme normal haftama göre 28+1 im ama 27. haftayla uyumlu çok şükür gayet sağlıklıyız ☺️
KediAnnesi321 bebegimhayalim yaa maşallah allah kucağına almayı nasip etsin inşallah 🙏🏻 bana da tabi ☺️
Patito__ KediAnnesi321 daha cok kucuk cnm evet tecrubelerime dayanarak 4 hafta civaridir hamilelik. suan bebek gorunmez iciniz ferah olsun gidisat normal insaallah ilerleme devam ederse zaten gec dollenmedir.
KediAnnesi321 Sabirsizanne2510 evet gördüm ben şuan 8+4üz çok şükür ☺️ sata göre 7+5ken 7+0 olarak göründü bebiş kalbini de o zaman duyduk. 5 gün geriden gidiyoruz
KediAnnesi321 Sabirsizanne2510 ben de çok korkmuştum ama içimi ferah tutsaymışım keşke çünkü kendimi gerdiğimle strese girdiğimle kaldım. Sen de sakin kal inşallah her şey güzel olır ❤️