Canann1601 Pamuk farketmez 🙄 sen nasıl istersen 🙄 yemek yapcam ne yapayım diyorum fatketmex diyo kuayfet sorsam hangisini giyeyim diyorum sen blirsin ikisi de güzel diyo. Çay mı kahve mi içelim diyorum farketmez benim için canım diyo 🙄 keşke imkanım olsa da fatketmez kelimesini lugatindan kaldırabilsem unutturabilsem ona
Nnoktaa Pamuk beni sal, bana bugün dokunma 😂 İşin komiği salmadığımdan ya da dokunduğumdan değil önden yolunu yapıyor o sinir ediyor beni 😂😂😂😂
Pitircikkus Canann1601 baslıgı gorunce aynı sızın yazdıklarınızı yazacaktım kı aklımdan gecenlerın hepsını yazmıssınız bende sıze katılıyorum 😃😃
Pamuk Canann1601 Hı aynen sen bilirsin😈 Canının istediği yemek var mı sen bilirsin kafana göre takil🤔
Deletedmom_110 Canann1601 seninkiyle benimki kayıp ikizler olabilir mi tamamen aynı yorumu yapacaktım baktım sen yapmışsın ahahsh +9228377737373
Kelebekmisaliihayat Canann1601 benimki de öyle. Birkaç defa daha tekrarlayınca birini seçiyor, seçtiğinin, söylediğinin tersini yapıyorum 😅
Canann1601 Pitircikkus bir tek benim eşim öyle değilmiş dmeek ki 😄 sevinsem mı uzulsem mı bilemedim şimdi 🤷🏻♀️
Zepeliz Canann1601 bana o cevap gelınce o zamma makarna diyorum hayır dıyo 🤣 sevmediği şeyleri teklif edin
Pitircikkus Canann1601 valla ozellıkle yemek konusunda cok sinir oluyorum oglum bıle ogrenmıs ne yıyecegın deyınce oda farketmez dıyor 😂😂
mervemurat16 Pamuk birşey yapmasını istediğimde tamam diyip asla yapmaması.Herşeye tamam diyor devamı gelmiyor🤦🏻♀️
Snmlsn Pamuk Ne konuşayım? Ne anlatayım? Sen ne istersen o. (Tabi ki de ben ne istersem o ama sana sordum😂)
Canann1601 Pitircikkus ahahaah 😄😄 ben de artık sormuyorum direk yapıyorum yemek seçen biri değil ama yine de insanın canı hiç mi bsey çekmez bu akşam bu yapar mısın karicim demez mi 😄 demiyor senin canın ne istiyorsa onu yap bana farketmez diyor ben de artık sormaktan vazgeçtim